Tervezze meg saját 301 modelljét

Ön a Peugeot 301-et választotta: a robusztus, kényelmes és elegáns túraautó országúton és városban egyaránt otthonosan mozog, így ön minden vezetési helyzetben számíthat rá. Kezdje autója egyedi kialakítását a felszereltségi szint kiválasztásával: Peugeot 301 Allure, Peugeot 301 Access.

A Peugeot a motorok és a technikák legújabb nemzedékét kínálja, köztük a nagy teljesítményű és hatékony PureTech benzinmotort (1,2 l VTi, 82 LE) és BlueHDi dízelt (1,6 l VTi, 92 LE). A vezetési komfortról a kézi vagy automata sebességváltó, és a vezeték nélküli megoldások széles választéka gondoskodik. 

A felszereltségi szint kiválasztása után lépjen tovább a konfigurátorban, és válassza ki az ön igényeinek leginkább megfelelő motort, üzemanyagtípust és sebességváltót. Ezután válassza ki az autó színét (az alumíniumszürke, a kék kyanos, nocciola, vagy a gyöngyház fehér áll közelebb önhöz?) és a felni típusát. A személyre szabás utolsó lépésében tervezze meg az utasteret:  itt találja a szériatartozékokat és az opciós felszereléseket.