208 5 ajtós

PEUGEOT 208 - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

/image/32/1/peugeot_208_2015_316_fr.51321.jpg

KOMPAKT MÉRET, KÖNNYŰ IRÁNYÍTHATÓSÁG

A PEUGEOT 208 városban és országúton egyaránt otthonosan mozog, így ideális a mindennapi használatra. A tolatókamera és a radarok i (tolatáskor érzékeli a jármű útjában levő akadályokat) valamint a Park Assist i (aktív parkolássegéd, amely 7 km/h sebesség alatt párhuzamos és merőleges parkolás során egyaránt közreműködik) segítségével gyerekjáték a parkolás.

Peugeot_208


A kompakt kormánykeréknek és a szintén kompakt méreteknek - a teljes hossz rövidebb, mint 4 méter - köszönhetően a PEUGEOT 208 rendkívül könnyen kezelhető és mozgékony autó, amely garantálja az igazi vezetési élményt.

KIVÁLÓ ÚTTARTÁS

A PEUGEOT 208 kiemelkedő vezetési élményt biztosít. Az autóhoz rendelhető takarékos PureTech és BlueHDi erőforrások úgy egyesítik a sokoldalúságot a gazdaságossággal, hogy közben egy fikarcnyi sem veszik el a vezetés élvezetéből.

A PEUGEOT i-Cockpit, a kompakt kormánykerékkel, az optimalizált súllyal és a különböző motorokkal összehangolt futóművel kiváló úttartást biztosít és remek visszajelzést ad az útról. Az eredmény: valódi vezetési élmény.

LED FÉNYSZÓRÓK

/image/27/6/peugeot_208_2015_166_fr.51276.jpg

A PEUGEOT 208 orrának meghatározó eleme az új kettős árnyalatú high-tech fényszóró, amelynek fekete, krómozott maszkja határozottabb megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az összképet a nagyragadozókat idéző, modern, 3D LED-világítási teszi teljessé.

HIGH-TECH LÁMPÁK

/image/27/7/peugeot_208_2015_168_fr.51277.jpg

A PEUGEOT 208 hátsó lámpáinak fénydiódási, 3D hatású, karomszerű megjelenése magával ragadja a tekintetünket. Jellegzetes Peugeot stíluselem a három karmot formázó lámpa, amely valamennyi modellen megtalálható.

MIRROR SCREEN

i

A PEUGEOT 208 az online szolgáltatások tekintetében is maximálisan követi a korszellemet: a MirrorScreen i funkció segítségével az autóban utazók a jármű érintőképernyőjére közvetíthetik Mirrorlink® i illetve Carplay® i kompatibilis okostelefonjuk kijelzőjét, és így a vezető egyszerűen és biztonságosan használhatja telefonja megszokott funkcióit. Ez a megoldás ötvözi a mobilalkalmazások jó láthatóságának és fokozott ergonómiájának előnyét a vezetési biztonsággal. Az alkalmazásokhoz különbözőképpen férhetünk hozzá, attól függően, hogy az autó álló helyzetben van-e, vagy éppen halad. Menetközben a vezetéshez hasznos alkalmazások jeleníthetők meg, például a navigáció, az infotainment funkciók vagy a webrádió. Jelenleg a következő kompatibilis alkalmazások állnak rendelkezésre: Coyote, Parkopédia, Glympse, Sygic navigációs alkalmazás.

1Jelen ajánlat a 2018. április 1-től visszavonásig érvényes, amely időszak alatt megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 208 vásárlása esetén, amennyiben az új Peugeot 208 vásárlása használtautó-beszámítással történik. A hirdetésben szereplő bruttó 3 290 000 Ft indulóár a 208 Active 1.2 PureTech 68 LE motorral felszerelt, 5 ajtós változatára vonatkozik. A kedvezményes indulóár teszt és használt Peugeot 208 vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.
* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 208 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.