Peugeot 208 konfigurátor

Tervezze meg saját ötajtós kompakt modelljét

Az ötajtós Peugeot 208 érdekli? Lépjen tovább a Peugeot konfigurátorban: válasszon felszereltségi szintet, motort, színt és felszereléseket, és képzelje magát majdani autója vezetőülésébe!

Ön az ötajtós Peugeot 208-at választotta: ez az új típusú kompakt ötajtós modell a korábbinál határozottabb, sportosabb és elegánsabb stílusával tűnik ki. Hagyja, hogy lenyűgözze, szálljon be, és töltődjön fel energiával. Kezdje autója egyedi kialakítását a felszereltségi szint kiválasztásával: Peugeot 208 Like, Peugeot 208 Active, Peugeot 208 Style, Peugeot 208 Allure, Peugeot 208 GT Line, Peugeot 208 Roland Garros, Peugeot 208 Féline, Peugeot 208 Active Business, vagy Peugeot 208 Allure Business.

A Peugeot a motorok és a tehnikák legújabb nemzedékét kínálja, köztük a nagy teljesítményű és hatékony PureTech benzinmotort (1,2 l PureTech 82 LE, ötfokozatú kézi váltóval) és BlueHDi dízelt (1,6 l BlueHDi 100 LE, ötfokozatú kézi váltóval). A vezetési komfortról a kézi vagy automata sebességváltó, valamint a vezeték nélküli megoldások széles választéka gondoskodik.

A felszereltségi szint kiválasztása után lépjen tovább a konfigurátorban, és válassza ki az ön igényeinek leginkább megfelelő motort, üzemanyagtípust és sebességváltót leendő ötajtós Peugeot 208 modelljébe. Ezután válassza ki az autó színét (a gyöngyház fekete, a szürke Shark, vagy a sötétkék áll önhöz közelebb?) és a felni típusát. A személyre szabás utolsó lépésében tervezze meg az utasteret: itt találja a szériatartozékokat és az opciós felszereléseket.