208 5 ajtós

PEUGEOT 208 - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

PEUGEOT i-Cockpit

/image/30/8/peugeot_208_2015_634_fr.51308.jpg

A PEUGEOT i-Cockpit természetes és magától értetődő ergonómiája növeli a vezetési élményt, és segíti a kezelhetőséget. A nagyméretű 7" érintőképernyőveli és a magasra helyezett műszeregységgel kombinálva a kisebb méretű, jó fogású kormánykerék közvetlenebb és intenzívebb vezetést tesz lehetővé.

A MŰVÉSZET A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Peugeot_208
PEUGEOT_208
Peugeot_208

A sportos modern, letisztult utastér tökéletesen illeszkedik az autó külsejéhez. A műszerfal könnyed, de mégis kifejező vonalai, a macskaszemre emlékeztető szellőzőnyílások és a "csiszolt" betétek mind arról árulkodnak, hogy a legapróbb részletekig kifinomult a PEUGEOT 208.

A puha tapintású hőformázott műszerfal tovább javítja az utastér minőségérzetét.

Peugeot_208

HIGH-TECH MŰSZEREGYSÉG

A magasra helyezett műszeregység analóg műszerei pontosságot biztosítanak. A legfontosabb információkra szorítkozó panel elegáns vonalvezetésének, a lágy fehér megvilágításnak és a központi kijelzőnek köszönhetően a vezetéshez szükséges információk precízek és könnyen leolvashatóak. Az összes fontos adat leolvasható anélkül, hogy a vezetőnek le kellene vennie a szemét az útról.

Peugeot_208

KOMPAKT KORMÁNYKERÉK

A kompakt kormánykeréknek és a szintén kompakt méreteknek - a teljes hossz rövidebb, mint 4 méter - köszönhetően a PEUGEOT 208 rendkívül könnyen kezelhető és mozgékony autó, amely garantálja az igazi vezetési élményt. A harmadik felszereltségi szinttől alapfelszereltségként járó bőrrel i bevont kormány tovább fokozza a kellemes, kifinomult hangulatot az utastérben.

BELSŐ DESIGN CSOMAGOK

A PEUGEOT 208 utastere is testre szabható a Design csomagokkal i.

Ezek a csomagok modern, kifinomult és egyedi hangulatot sugároznak az apró részletekre kiterjedő módosításokkal melyek a sportülésektől kezdve a krómozott légbeömlőkön, a színes műszerfalbetéteken i, a kárpiton, a kormánykeréken és a műszerfalon át az ajtópaneleket is érintik.

A fehér díszítésekkel ellátott MENTHOL White csomag dinamikus és elegáns hangulatot áraszt.

A LIME Yellow csomag színes betétei merész, modern és fiatalos atmoszférát teremtenek az utastérben.

1Jelen ajánlat a 2018. április 1-től visszavonásig érvényes, amely időszak alatt megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 208 vásárlása esetén, amennyiben az új Peugeot 208 vásárlása használtautó-beszámítással történik. A hirdetésben szereplő bruttó 3 290 000 Ft indulóár a 208 Active 1.2 PureTech 68 LE motorral felszerelt, 5 ajtós változatára vonatkozik. A kedvezményes indulóár teszt és használt Peugeot 208 vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.
* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 208 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett 
Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

További ajánlataink