2008 5 ajtós

Peugeot 2008 készletről
Peugeot 2008 készletről

PEUGEOT 2008 5 ajtós

Örömteli vezetés, elegáns formaterv, megalkuvás nélküli minőség – ez a márka kötelezettségvállalása ügyfeleivel szemben, és ennek köszönhető az a leírhatatlan érzés is, amelyet minden PEUGEOT 2008 SUV kivált tulajdonosában.

5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

KOMPAKT SUV

Peugeot_2008

A kompakt Crossoverek között különleges helyet elfoglaló PEUGEOT 2008 SUV formatervében markánsan jelennek meg a szegmens jellegzetes formajegyei.  A kiszélesített sárvédőki, a függőleges tagolású hűtőrács és a látványos védőelemeki erőt és biztonságot sugároznak.

GAZDAG FELSZERELTSÉG

VILÁGÍTÁS CSOMAG

/image/64/1/peugeot-2008-1802pc202.255641.jpg

TOLATÓKAMERA

/image/43/9/peugeot-2008-1802pc319.img.56439.jpg

ÜLÉSFŰTÉS

Peugeot 2008 készletről

16" KERÉKTÁRCSA

Peugeot 2008

KÉTZÓNÁS KLÍMA

Peugeot 2008 készletről

Sötétben vagy eső idején kényelmesebb és biztonságosabb vezetést tesz lehetővé a kilátás csomag; 
Esőérzékelős ablaktörlő, Automata fényszóró kapcsolá, Elektrokróm belső tükör

A parkolás még sosem volt ilyen könnyű.
A tolatókamera és radar segítségével még a legapróbb részleteket is látni fogja az autó mögött. 

Az őszi és téli hűvősebb napokon az ülésfűtés kiváló szolgálatot tesz.

16" keréktárcsánk egyedi megjelenést biztosít az autónak. 

A kétzónás automatikus klímaberendezéssel csak a hőmérsékletet kell megadnia, a többit az elektronika kezeli.

PEUGEOT I-COCKPIT®

Peugeot_2008

A PEUGEOT i-Cockpit® egyedülálló élményt nyújt a vezetőnek. A vezető, anélkül, hogy levenné a szemét az útról, leolvashatja az információkat a magasra helyezett műszeregységről, ezáltal a vezetés biztonságosabb és pihentetőbb.

A PEUGEOT 2008 SUV magasszintű technológiája, illetve kiváló menettulajdonságai révén kalandokra csábít. Bármilyen útról legyen is szó, minden erejét bevetve száll szembe az elemekkel.

DÍJNYERTES MOTOROK

Peugeot_2008

HATÉKONYSÁG

Alacsony, mindössze 1045 kg-os tömegének köszönhetően a modell kitűnő dinamikai tulajdonságokkal rendelkezik.

Az Euro 6-os környezetvédelmi normának megfelelő háromhengeres Pure Tech benzinmotorok nemcsak takarékosak, hanem nagy teljesítményűek is. A kínálatban szereplő összes benzinmotor vegyes fogyasztása kevesebb, mint 5,2 l/100 km (EK irányelvnek megfelelően).

Peugeot_2008

KIFINOMULTSÁG

A PEUGEOT 2008 SUV a többszörösen is az év motorjának választott 1,2 literes PureTech benzinmotorral készül. Amely a készlet erejéig 82 vagy 110 lóerős változatban érhető el.

A kompakt, könnyű motorok – kisebb súlyuknak és méretüknek köszönhetően – nagyobb hatásfokkal működnek.

GALÉRIA

1Jelen ajánlat kizárólag új Peugeot 2008 Active+ 1.2 PureTech 82 és 110 LE modellre 2019. október 16 után megkötött adásvételi szerződésekre érvényes az akciós készlet erejéig. A kedvezményes árak teszt és használt Peugeot modellek vásárlására nem vonatkoznak. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedésekben, illetve keresse fel a peugeot.hu honlapot.

*Minden 2019. január 2. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített 2008 személygépkocsi vásárlása eseténa 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes.

Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

EZEK A MODELLEK IS ÉRDEKELHETIK