SUV

/image/36/2/gama-suv-peugeot.530362.jpg

"Onnan indulunk el, ahol az ég és a föld összeér.
Új lendületet ad minden akadály.
Az ismeretlen válik megszokottá.
És csak menni tovább, ahol más megáll."

Az új PEUGEOT szabadidő-autók arra csábítanak, hogy újabb és újabb ismeretlen területeket fedezzünk fel a csúcstechnika, a kényelem és a design terén.
A PEUGEOT SUV modellek az autógyártás modern korát és a vezetés örömét testesítik meg, új élményt és érzelmeket ébresztenek.
Ismerjék meg modelljeinket, és engedjék át magukat a vezetés gyökeresen új, az érzékszerveinkre kihegyezett és magával ragadó élményének.

2008 SUV

/image/92/0/peugeot-2008-allrounder.443920.jpg

Elmentek odáig, ahol a természet még teljesen érintetlen az ember jelenlététől. Ahol az épített forma nyomtalanul beleolvad a vad környezetbe. És akkor a 2008 megnyitotta előttük az utat.

Bevenni új művészi teljesítményük varázslatos helyét – ez volt a cél, és vitte őket az út az aszfalttól a murváig, a földúttól a vízpartig, és kísérte őket a Grip Control, a nélkülözhetetlen másodpilóta. 
Soha még ilyen messze nem merészkedtek, a végsőkig mentek el az útjukon és a művészetükben.

3008 SUV

/peugeot_3008gt_header

A technika nagy ugrásainak kiaknázásával kitolni a felfedezés határait – ezt a célt tűzte ki maga elé a három drónpilóta, akik egy időn kívüli épület felfedezésére indultak egy 3008 SUV fedélzetén.

Az egyre elszigeteltebb utakon előre haladva kiderült, hogy az újgenerációs Peugeot i-Cockpit® vezetőhelynek köszönhetően az ideális csapattárs ehhez a retro-futurista eposzhoz a legfejlettebb online kommunikációs megoldásokkal ellátott SUV.

A továbbfejlesztett Grip Control funkció kapcsolójának megnyomásával az autó tapadása a legszélsőségesebb terepviszonyokhoz is azonnal alkalmazkodik. A Hill Assist visszagurulásgátló rendszer pedig a legmeredekebb emelkedőn sem hagyja cserben a vezetőt.

5008 SUV

peugeot-5008-2016-104

Az új 7 üléses Peugeot 5008 SUV-ban a nagy túraautókhoz méltó kivételes úttartással és akusztikai komforttal találkozhat. Az utazás élményét a panoráma tetőn át beáradó fény és a HIFI FOCAL® hangrendszer teszi teljessé a felsőkategóriás környezetben. A harmadik sor két összecsukható és kivehető ülésének és az impozáns csomagtartónak köszönhetően kedvére alakíthatja az 5008 SUV utasterét.

ISMERJE MEG SUV-MODELLJEINKET