Peugeot családi autók

Peugeot 3008

Családi autóink ötvözik a tágas teret, a nagyfokú alakíthatóságot és a vezetés örömét

Mi a Peugeot-nál hiszünk abban, hogy a praktikum és a kimagasló vezetési élmény remekül megfér egymással. Kínálatunkat kombik, kompakt egyterűek, családi autók és nagy családi kombi egyterűek alkotják: minden család és minden vezető megtalálhatja a neki leginkább megfelelő modellt.

Ahogy nő a család, egyre nagyobb térre van szükség. Szeretné megnövelni a csomagtartó méretét, vagy plusz üléseket helyezne el a több gyerek és az önökkel utazó barátok miatt? Erre is gondoltunk: családi autóinkat a rendelkezésre álló tér maximális kihasználása jegyében terveztük meg úgy, hogy önök tetszés alakíthatják a csomagteret, az ülések számát pedig ötről nyolcra növelhetik.

Babaülést és magasítót is könnyen és teljes biztonságban helyezhetnek el az autóban.

A Peugeot családi autói között szerepel a 2017-es év autójává választott 3008, a 2014-ben az Év Autójává választott 308,  a 2017-ben bevezetett új 5008, a rendkívül praktikus Rifter, valamint az új Traveller, amely magas szintű online szolgáltatásaival és remek alakíthatóságával tűnik ki, és akár nyolcüléses változatban is használható.

Ismerje meg családi modelljeinket