Lejtős és lépcsőshátú modellek és a kombik

Peugeot 508

A négy- és ötajtós, vagy inkább a kombi kivitelt választaná? Bármelyik ideális családoknak és professzionális felhasználóknak egyaránt   

A Peugeot négy- és ötajtós, illetve kombi modelljei mindent tudnak, amivel hasznossá tehetik magukat a mindennapokban: elvinni a gyerekeket az iskolába, beugrani a szupermarketbe, elmenni egy megbeszélésre, vagy útnak indulni hétvégén. Valamennyi kombi modellünk lelke a sokoldalúság.

Az autóban ülők felhőtlen utazásáról a magas szintű kényelem és a csúcstechnika gondoskodik. A tágas belső teret igényes kárpitokkal és modern vonalvezetéssel ruházták fel. A 308 SW és 508 SW modellekben a panoráma tetőn beáradó természetes fény még élvezetesebbé teszi az utazást.

A 308 vagy az 508 kormányánál ülve engedje, hogy lenyűgözze a tudás, amellyel a Peugeot szakemberei az autó úttartását megalkották. A legújabb generációs, hatásos BlueHDi vagy benzines motorokkal társított futómű karakteres vezetési élményt garantál.
Kivételes pillanatok részesei lehetnek, akik megismerkednek az alapkivitelben is magasan felszerelt GT Line és GT változatokkal. A kifinomult külső még jobban kiemeli az autó nem mindennapi felépítését. A dupla króm kipufogóvég és a különleges felni nemes eleganciával ruházza fel az autó vonalvezetését. A GT változatban a nyomatékmentesített tengellyel ellátott kettős háromszög lengőkar kimagasló stabilitást és rendkívül precíz iránytartást tesz lehetővé.

ISMERJE MEG A PEUGEOT 4 ÉS 5 AJTÓS ÉS KOMBI MODELLJEIT!