TERHELHETŐSÉG

Az új Partner hasznos méreteinek és terhelhetőségének köszönhetően a legváltozatosabb felhasználói igényeket is maradéktalanul kielégíti.

SZÉLES KÍNÁLAT

Peugeot_Partner

Minden szakmának megvannak a saját igényei. Az új Partnerből számos változat készül, így a legváltozatosabb szakmai elvárásokat is képes kielégíteni, a kisvállalkozók éppúgy megtalálhatják a megfelelő kivitelt, mint a flottakezelők.

A Partner kétféle hosszúsággal, vagyis kétféle raktérfogattal és rakodási hosszúsággal kapható. A rövidebb Partner (L1) 4,38 m, a hosszabb változat (L2) 4,63 m hosszú, mindkét változat 1,81 m széles behajtott tükrökkel (2,11 m a tükrökkel).

Peugeot_Partner

HASZNOS TERHELÉS

A Partner kétféle hosszúsággal, vagyis kétféle raktérfogattal és rakodási hosszúsággal kapható:

 • A PEUGEOT Partner háromféle, az L1 változatban 625 kg-tól opcionálisan 850 kg-ig növelhető hasznos terhelhetőséget kínál, ezzel egyike a kategória legjobbjainak. A hosszú változat hasznos terhelhetősége 750 kg.

Az adatok sofőrrel, de opciók nélkül számított értékek. A fenti értékek a gépjármű típusra vonatkoznak, tehát a valós terhelhetőségi értékek eltérhetnek a fent jelzett adatoktól. A terhelhetőséget befolyásolja az adott autó felszereltsége és egyéb tényezők is.

Peugeot_Partner

HASZNOS TÉRFOGAT

A Partner hasznos raktérfogata az L1 változatban eléri a 3,3 m³-t (hasznos hosszúsága*: 1,80 m), míg L2 változatban a jármű hasznos térfogata 3,7 m³ (hasznos hosszúsága*: 2,05 m).

 • Ez a raktérfogat az L1 változatban akár 3,7 m³-re, a hosszúság pedig 3 méterre növelhető, míg az L2 esetén a maximális raktérfogat a 4,1 köbmétert, a hosszúság pedig a 3,25 m-t is elérheti a Multiflex üléspadnak köszönhetően.

  * padlón mért érték

 • AJTÓK

  /image/50/6/peugeot-partner-vu-ouvrants-600.53506.jpg

  A Partner egy vagy két üveges, illetve lemezelt oldalsó tolóajtóval rendelhető. Az aszimmetrikus, oldalirányba nyíló hátsó ajtókat szintén igényelhetjük üveges vagy lemezelt változatban*.

  *opció

  ZSIRÁFTETŐ

  /image/50/7/peugeot-partner-vu-girafon-600.53507.jpg

  A zsiráftető* hosszú tárgyak szállítását teszi lehetővé zárt ajtókkal. Nyitószerkezetét a könnyebb használat jegyében tervezték meg.

  * opció