TECHNOLÓGIA

A Partner, kényelmi felszerelései révén több órás vezetés, munka esetén is maximális knyelmet biztosít.

GRIP CONTROL

/image/51/7/peugeot-partner-vu-grip-control-600.53517.jpg

A Grip Control®* egy továbbfejlesztett kipörgésgátló, amely a terepviszonyoktól függően szabályozza az első kerekek meghajtását.

A vezető a műszerfalon elhelyezett kapcsológombbal választhatja ki az útviszonyoknak leginkább megfelelő üzemmódot az öt lehetőség közül: hó, sár, homok, ESP Standard vagy ESP OFF.

*változattól függően opció

VEZETÉST TÁMOGATÓ BERENDEZÉSEK

Peugeot_Partner

Az új Partner a legmodernebb vezetéstámogató felszereléseket kínálja.

A tolatókamera* hátramenetbe kapcsoláskor automatikusan működésbe lép, és a hétcolos érintőképernyőre* közvetíti az autó háta mögötti területet. Így a vezető biztonságosan manőverezhet az autóval.

A parkolássegítő rendszer hang- és kijelzéssel figyelmezteti a vezetőt a manőverezés során az autó közelében észlelt akadályokra**. A rendszer a külön rendelhető tolatókamerával* egészíthető ki, ami még jobban megkönnyíti a parkolást!

Az Active City Brake*** (automatikus városi vészfékező rendszer) a fékezésre ható új biztonsági felszerelés, amely a városi közlekedésben 30 km/óránál alacsonyabb sebességnél bekövetkező koccanásokat segít elkerülni, illetve az ütközés erejét csökkenti azokban az esetekben, amikor a vezető nem reagál.
* opció, változattól függően
**bővebb információért a kezelési útmutatóban ***opcióként rendelhető 2015. novembertől