MODULARITÁS

A Partner kihasználhatósága és modularitása egyedülálló. A Multiflex üléspad révén a járműben három személy utazhat elöl, de igény esetén, az utasülés(ek) ledöntésével a csomagtér is jobban kihasználható.

MULTIFLEX ÜLÉSPAD

A Multiflex üléspad révén az új Partner megőrzi nagyszerű alakíthatóságát, amely a bevezetése óta jellemzi. A kisteherautók szegmensében egyedülálló felszerelésnek fontos, de nem egyetlen előnye, hogy a járműben három személy utazhat elöl!

A szélső utasülést lehajtva a csomagtérrel egybefüggő, teljesen sík padló alakítható ki. Így akár 3 m (a hosszú változatban 3,25 m) hosszú, 10 cm magas tárgyat is szállíthatunk a Partnerben, melynek hasznos térfogata ebben az elrendezésben 4000 literre növelhető (a bent ülők biztonsága érdekében rögzítse körültekintően a rakományt).

Az oldalsó ülés ülőlapja megemelhető, így gond nélkül szállíthatunk magasabb tárgyakat a fülkében.

Mindkét kialakításban két személy utazhat a járműben. Igény esetén a Partner mobil irodává alakítható: a középső ülés támlája előrehajtva íróasztalként* szolgál. Az ülőlapot felnyitva zárható tárolót találunk az ülés alatt.

az íróasztalka kizárólag a jármű teljesen álló helyzetében használható

BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

A szállított rakomány a Partner padlóján kialakított hat gyűrű segítségével rögzíthető.

Ezenkívül többféle megoldást kínál raktérelválasztásra a Partner:

  • félig lemezelt, félig rácsozott kabinelválasztót, a lemezelt részen lehajtható csapóajtóval.
  • teljesen zárt, üveges elválasztófalat, mely ABS anyagból készül. A biztonságoti és a kényelmet fokozza, hogy az utastér felőli oldala szigetelő filcanyagból készül.