A Partner a professzionális felhasználók minden igényét kielégíti. A márka mérnökei szigorú tesztsorozattal javították az autó megbízhatóságát és minőségét. Az autóval több mint 6 millió tesztkilométert futottak, a lehető legnehezebb körülmények között.

6 OK, HOGY MIÉRT A PARTNERT VÁLASSZA

KÜLSŐ DESIGN

Peugeot_Partner

A márka neves kisteherautója közel húsz éve állja a professzionális felhasználók és a PEUGEOT szakembereinek próbáját.

Az áttervezett külső robusztusabb, modernebb megjelenést ad a járműnek.

HASZNOS TERHELÉS / TÉRFOGAT

/image/49/3/peugeot-partner-vu-charge-utile-445.53493.jpg

HASZNOS TERHELÉS

A Partner kétféle hosszúsággal, vagyis kétféle raktérfogattal és rakodási hosszúsággal kapható:

 • A PEUGEOT Partner háromféle, az L1 változatban 625 kg-tól opcionálisan 850 kg-ig növelhető hasznos terhelhetőséget kínál, ezzel egyike a kategória legjobbjainak. A hosszú változat hasznos terhelhetősége 750 kg.
/image/49/4/peugeot-partner-vu-volume-utile-445.53494.jpg

HASZNOS TÉRFOGAT

A Partner hasznos raktérfogata az L1 változatban eléri a 3,3 m³-t (hasznos hosszúsága*: 1,80 m), míg L2 változatban a jármű hasznos térfogata 3,7 m³ (hasznos hosszúsága*: 2,05 m).

 • Ez a raktérfogat az L1 változatban akár 3,7 m³-re, a hosszúság pedig 3 méterre növelhető, míg az L2 esetén a maximális raktérfogat a 4,1 köbmétert, a hosszúság pedig a 3,25 m-t is elérheti a Multiflex üléspadnak köszönhetően.

  * padlón mért érték

 • SZÁMOS VÁLTOZAT

  /image/49/5/peugeot-partner-vu-multiflex-1-6401.53495.jpg

  Az új Partner hasznos méreteinek és terhelhetőségének köszönhetően a legváltozatosabb felhasználói igényeket is maradéktalanul kielégíti.
  A Partner kétféle hosszúsággal, vagyis kétféle raktérfogattal és rakodási hosszúsággal kapható.

  HASZNOS TECHNOLÓGIA

  /image/49/6/partner_vu_mv_technologie2.53496.jpg

  Az új Partnert a legújabb generációs technológiákkal látták el :  a MirrorScreen-funkció(1) segítségével az autóban utazók a jármű központi kijelzőjére közvetíthetik mobilalkalmazásaik egy részét, és így menet közben is egyszerűen és biztonságosan használhatják telefonjuk megszokott alkalmazásait. Az Active City Brake(2),  a tolatókamera(2), első és hátsó parkolássegítő rendszer(3) és a Grip Control®(3) mind-mind a kényelmes és biztonságos vezetést szolgálják, hogy Ön még jobban tudjon munkájára koncentrálni.


  (1)A MirrorScreen funkció a MirrorLink™-en keresztül Android, RIM vagy Windows alatt futó operációs rendszerekkel működik, illetve 2015. novembertől elérhető Carplay®-jel kompatibilis renszerekkel (az Apple telefonok esetén az iPhone 5 modelltől), amennyiben a felhasználónak van internet-hozzáférést is tartalmazó mobilelőfizetése. Kizárólag a hitelesített Mirrorlink™, illetve Carplay® applikációk működnek majd (az autó álló helyzetében és/vagy menet közben). Az érintett alkalmazások egyes funkcióit ugyanakkor a rendszer menet közben letiltja a vezetési biztonság érdekében. A hitelesített Mirrorlink™, illetve Carplay® alkalmazások előfizetéssel lesznek elérhetők.
  (2)opcióként rendelhető 2015. novembertől
  (3)opció, változattól függően
   

  MULTIFLEX ÜLÉSPAD

  A Multiflex üléspad révén az új Partner megőrzi nagyszerű alakíthatóságát, amely a bevezetése óta jellemzi. A kisteherautók szegmensében egyedülálló felszerelésnek fontos, de nem egyetlen előnye, hogy a járműben három személy utazhat elöl!

  A szélső utasülést lehajtva a csomagtérrel egybefüggő, teljesen sík padló alakítható ki.

  Márkakereskedés-kereső

  Sajnos hiba lépett fel, kérjük, látogasson vissza honlapunkra később. Törekszünk a hiba mielőbbi elhárítására. Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, kérjük, jelezze nekünk.