7 és 9 személyes modellek

Peugeot Traveller

Kényelmes 7 és 9 személyes modellek

Nincs elég hely a gyerekeknek? A vállalkozás megnőtt, és a csomagtartóban már nem férnek el? Csapattal vagy barátokkal gyakran utazol? A 7 és 9 férőhelyes Peugeot járművek mindazt biztosítják, amire szüksége van, ésmég többet is Akár üzleti igényeinek megfelelő 7 személyes autót keres, akár egy 9 férőhelyes, hogy az egész család beférjen - biztos megtalálja a megfelelőt a Peugeot kínálatában.

A 7 és 9 személyes modellek kényelmes belső teret és kiváló teljesítményt garantálnak. Miközben Ön élvezheti a remek vezetési élményt, az utasok kényelmesen pihenhetnek kellemes környezetben.

A 7 és 9 férőhelyes autóink a legmodernebb újításokat kínálják, így megkönnyítik a mindennapi iskolába járást és könnyedebbé teszik a nyári utazást. Az új 5008 7 üléses változata Peugeot Multi-flex belső térrel rendelkezik. Csökkentse vagy növelje az ülőhelyek számát tetszése szerint, válasszon a tucatnyi lehetséges kombinációból. És ha a könnyed hozzáférhetőség fontos családja vagy vállalkozása számára, válassza a 9 üléses Expert Tepeet, mely két tolóajtóval rendelkezik, így könnyű az utasok be- és kiszállása.

Ismerje meg a Peugeot 7-9 személyes modelljeit