TOVÁBB A TARTALOMRA
208
Peugeot 208, Benzin & Dízel
Peugeot e-208, 100%-ban Elektromos

PEUGEOT 208: EURÓPA KEDVENC AUTÓJA MOST VERHETETLEN ÁRON

 

A 2020-ban Év Autója díjjal is kitüntetett PEUGEOT 208, mely 2023-ban Európa legnépszerűbb modellje volt, most elérhetőbb, mint valaha!

Élvezze a Peugeot i-Cockpit vezetési élményét, a lenyűgöző vonalakat és az 5 év / 100.000 Km garancia** nyugalmát, most verhetetlen áron!

 

PEUGEOT 208 ACTIVE MÁR 5.990.000 FT-tól*.

 

 

PEUGEOT 208 ACTIVE PACK PLUS gazdag felszereltséggel:

 

 • Fűthető első ülések
 • Sötétített hátsó oldalüvegezés
 • Peugeot i-Cockpit vezetőhely
 • Tempomat és sebességhatároló
 • Kiterjesztett táblafelismerő rendszer
 • Sávtartó asszisztens
 • Kamera alapú automata vészfékező rendszer
 • 7"-os színes érintőképernyő
 • Mirror Screen mobiltelefon tükrözés
 • Metálfény (Faro Sárga)

 

 MÁR 6.490.000 Ft-tól***!

 

 

 

Akciós 208 finanszírozás

 

 

Peugeot 208 már akár 39.900 Ft havidíjtól, 7,4% THM-mel! 

PEUGEOT 208 KÉSZLET ÉS FINANSZÍROZÁSI AKCIÓ
Európa egyik legnépszerűbb kisautója, a 2020-ban Év Autója díjat is elnyerő Peugeot 208, amely csak Önre vár! Most a készleten levő autóinkat akár 700.000 Ft kedvezménnyel1 és 5 év garanciával2 is elviheti.

ELLENÁLLHATATLAN STÍLUS

A PEUGEOT 208 sportos sziluettje és letisztult, erős vonalai modern megjelenést biztosítanak.
A PEUGEOT e-208 pedig megtestesíti mindazt, amiről napjaink közlekedési forradalma szól. 

 

A CSÁBÍTÁS EREJE

A PEUGEOT 208 alacsony építésű sportos karosszériája a hosszú motorháztetővel és érzékien ívelt formáival vonzza a tekintetet.
 
A Black Diamond tetőVáltozattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés , a fényes fekete kerékjárati ívek és ablakszegélyekVáltozattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés , valamint a díszbetétekkel ellátott gyémántcsiszolt keréktárcsákVáltozattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés.  még inkább kiemelik az autó letisztult, áramvonalas sziluettjét.

MERÉSZ ÉS VAGÁNY

A PEUGEOT 208 orr-részének meghatározó elemei a nagy krómozott hűtőrácsVáltozattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés , a három fénykarmot magukban foglaló full LEDVáltozattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés  fényszórók és a LED-es nappali menetfényVáltozattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés , melyek modern megjelenést és átható tekintetet kölcsönöznek az autónak.

VILÁGÍTÓ KARMOK

Az elegáns hátsó részt egy fényes fekete sáv szeli ketté, melyet három-három fénykarmot magukban foglaló full LED-es lámpákVáltozattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés  foglalnak keretbe. Az éjjel-nappal világító lámpák javítják a láthatóságot és nagyobb biztonságot nyújtanak.

GONDOS KIDOLGOZÁSÚ HÁTSÓ RÉSZ

A PEUGEOT 208 dinamikus, látványosan ívelt hátsó része kétféle spoilerrelVáltozattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés  van felszerelve: az egyik a fogyasztás csökkentését, a másik a menettulajdonságok javítását szolgálja.

A krómozott kipufogóvégA GT Line változaton szériafelszerelés  a sportos megjelenést erősíti.

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

Itt az ideje, hogy utasai is úgy lássák a tájat, mint még soha: a hátsó ülésekig nyúló panoráma napfénytetőFelszereltségtől függően opcióként rendelhető  kiváló fényviszonyokat és remek kilátást biztosít.

BELSŐ TÉR

A kényelem nálunk prioritást élvez.

Ezért a dinamikus  első üléseket minőségi anyagokból készítjük, míg a díszvarrással szegélyezett kárpitok még otthonosabbá varázsolják az utasteret.

EGYEDI STÍLUS

A PEUGEOT e-208 stílusát az egyedi részletek teszik teljessé.
 
Az "e" monogram kiemeli az autó elektromos képességeit
 
A karosszéria színére fújt hűtőrács, a fényes fekete kerékjárati ívek és a jobb aerodinamikai jellemzőket biztosító 17” alumínium keréktárcsákVáltozattól függően széria vagy nem rendelhető felszerelés.  a kifinomultságot és harmonikus megjelenést biztosítják. 

A HOLNAP TECHNOLÓGIÁJA

PEUGEOT 3D i-Cockpit® 

 

Fedezze fel a legújabb generációs  PEUGEOT 3D i-Cockpit®-otVáltozattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés . Tapasztalja meg a gyors és intuitív vezetés élményét a központi kezelőszervekkel ellátott kompakt kormányVáltozattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés , a tetszés szerint konfigurálható 3D digitális műszeregységVáltozattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés , a nagy felbontású 10” HD érintőképernyőVáltozattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés  és a 7 billenőkapcsolóA repülés világából ismert kapcsolók   jóvoltából. A még modernebb megjelenés érdekében a 8 színből álló világításcsomagVáltozattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés  segítségével a belső hangulatvilág is személyre szabható. 

 

DIGITÁLIS 3D MŰSZEREGYSÉG

A futurista kinézetű, holografikus 3D képernyőt magában foglaló digitális műszeregységVáltozattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés   szemmagasságban helyezkedik el.

 

A gépjárművel és a vezetéssel kapcsolatosan megjelenő információkat tetszése szerint beállíthatja, például a navigáció információit (TomTom Valós idejű navigáció, Traffipax figyelmeztetésselA TomTom szolgáltatásai valós időben jelenít meg információkat: valós idejű forgalmi adatok, benzinkutak, időjárás, helyi keresés és traffipax figyelmeztetés (utóbbi az adott ország szabályozói környezetétől függ). A szolgáltatások előfizetése az első 3 éves időszakra díjmentes, mely késúbb díj ellenében újítható meg.  ).

e-208 DIGITÁLIS 3D MŰSZEREGYSÉG

A vezetéssel kapcsolatos információk könnyedén elérhetőek a 3D digitális műszeregység hagyományos vagy kivetített részéről vagy az érintőképernyős kijelzőről, hogy mindig a vezetési örömére tudjon koncentrálni:

 

FELHASZNÁLÓBARÁT KIJELZŐ

A 10” HD érintőképernyőVáltozattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés   vezérléseLehetőleg a gépkocsi álló helyzetében  hangfelismeréssel, a kormánynál elhelyezett kapcsolókkal vagy egyszerűen a 7 billenőkapcsolóval történik.

 

Az Online Navigációs Csomag valós idejű navigácót  és a Traffipax figyelmeztetés szolgáltatásokat kínálja, illetve megjeleníti az elérhető töltőpontokatA TomTom szolgáltatásai valós időben jelenít meg információkat: valós idejű forgalmi adatok, benzinkutak, időjárás, helyi keresés és traffipax figyelmeztetés (utóbbi az adott ország szabályozói környezetétől függ). A szolgáltatások előfizetése az első 3 éves időszakra díjmentes, mely késúbb díj ellenében újítható meg.  . A Mirror Screen Kizárólag az Android Auto és az Apple CarPlay™ támogatású alkalmazások működnek majd a jármű leállított állapotában, illetve menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő Android Auto vagy Apple CarPlay™ alkalmazásokra. A Mirror Screen funkció az Android Auto (androidos telefonok esetén) vagy az Apple CarPlay™ (iOS rendszerű telefonok) technológiát használja, amennyiben a felhasználó internet-hozzáférést is tartalmazó mobilelőfizetéssel rendelkezik. funkció jóvoltából okostelefonja Android Auto vagy Apple Carplay™ technológiával kompatibilis alkalmazásait közvetlenül is meg tudja jeleníteni az érintőképernyőn.

PRAKTIKUS KAPCSOLÓDÁS

Elektromos városi autónk praktikus kapcsolódási lehetőségekkel csábít.

Elöl egy okos tárolórekeszben vezeték nélkülQi 1.1 szabvány szerinti Indukciós töltő. Felszereltségtől függően opció, vagy nem elérhető. tudja tölteni okostelefonjátAz okostelefon kompatibilitásától függően 

Mobil eszközei kapcsolódásához akár 4 USB-aljzat is rendelkezésre áll az utastérben.
VÁLASZTÁS SZABADSÁGA
A VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

A PEUGEOT 208 többféle meghajtással is szabadon választható, így tökéletesen illeszkedhet igényeihez:
 

TECHNOLÓGIA

PEUGEOT DRIVE ASSIST

Az új PEUGEOT Drive AssistVáltozattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés – Az e-208-on 2020. februártól rendelhető  rendszer a beépített radarok és kamerák révén már az intelligens félautonóm vezetés előhírnöke; 

 • Sávtartó automatika a sávon belül pozíció választással
 • Adaptív tempomat Stop & Go funkcióval
 • Közúti táblák felismerése

AUTOMATA VÉSZFÉKEZŐ

(Active Safety Brake)

 

Amennyiben a rendszerVáltozattól függően opciósan rendelhető felszerelés.  ütközés veszélyét érzékeli (előttünk levő autó vagy gyalogos),  az autó automatikus vészfékezést hajt végre, hogy a balesetet elkerülje vagy csökkentse annak hatását. A rendszer 85 km/h-ig működik. 

AUTOMATA PARKOLÓASSZISZTENS

Többé nem okoz gondot a párhuzamos vagy a merőleges parkolásVáltozattól függően opciósan rendelhető felszerelés. Csak EAT8 automata váltóhoz rendelhető. . Ha a megfelelő méretű parkolóhelyet felismeri a rendszer, akkor beavatkozás nélkül kezeli a kormányt és a pedálokat, a vezetőnek csupán a sebességváltót kell kezelnie.

A rendszer a kiállásban is segít.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

Ha a holttérben egy másik jármű van, akkor az autó 30 km/h felett figyelmezteti a vezetőt, az adott oldal külső tükrébe épített lámpa segítségével; 65 és 140 km/h között pedig az ütközés elkerülése érdekében korrigálja az útvonalat, amennyiben a vezető  sávot szeretne váltani (kiteszi az irányjelzőt)Opcióként rendelhető .

HATÓTÁV OPTIMALIZÁLÁS

A PEUGEOT e-208 városi villanyautóként háromféle vezetési módot kínál:

 • Eco: olyan beállításokat alkalmaz, melyek segítségével maximalizálható a hatótávolság
 • Normál: optimális kényelem a mindennapos használat során
 • Sport: a teljesítményt és az intenzív gyorsulást előnyben részesítő üzemmód (0–100 km/h 8,1 s alatt)

FÉKEZÉSI MÓDOK

A modellen kétféle fékezési mód közül lehet választani, amik között a "Brake" funkció aktiválásával lehet választani.

Lassítás közben energiát táplál vissza az akkumulátorba.

 • Mérsékelt erősségű: a belső égésű motorral szerelt gépjárművekhez hasonló élménnyel
 • Fokozott: egypedálos üzem, amikor a gázpedál felengedésével párhuzamosan növekszik a fékerő.

 

HATÉKONY AKKUMULÁTOR

Az 50 kWh kapacitású, nagyfeszültségű akkumulátorra 8 évre vagy 160 000 km-re szóló garanciát nyújtunk, 70% töltőkapacitás erejéig.

Az új e-CMP villamos moduláris platformot úgy alakították ki, hogy az akkumulátor mellett az utastéri helykínálat és a csomagtartó-kapacitás sem szenved csorbát. 
MŰSZAKI ADATOK
ELEKTROMOS MOTOR

Az elektromos meghajtással egy újfajta vezetési élmény várja

A 100 kW-os (136 LE) motornak és a 0 km/h-tól rendelkezésre álló 260 Nm nyomatéknak köszönhetően a teljes csönd és kényelem mellett intenzív vezetési élményre számíthat:

 
Elektromos technológia
BELSŐÉGÉSŰ MOTOROK
A PEUGEOT 208-ast a legújabb generációs belső égésű motorokkal kínáljuk, melyek úgy vannak optimalizálva, hogy intenzív vezetési élményt nyújtsanak alacsony CO2 kibocsátás és fogyasztás mellettÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS WLTP(1) értékek: Üzemanyag-fogyasztás 4,2 és 5,9 között kombinált ciklusban, 4,7 és 7,5 között alacsony sebességen, 4 és 6 között közepes sebességen, 3,6 és 5,1 között nagy sebességen és 4,6 között 6 nagyon nagy sebességnél WLTP (l/100 km) – CO2-kibocsátás (kombinált) WLTP: 109-től 134-ig (g/km). (1) A feltüntetett tüzelőanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek megfelelnek a WLTP vizsgálati eljárásnak, amely alapján 2018. szeptember 1. óta új járműveket hagytak jóvá. Ez a WLTP-eljárás az európai vezetési ciklus (NEDC) helyébe lép, amely a teszt volt. korábban alkalmazott eljárás. Mivel a tesztkörülmények reálisabbak, a WLTP eljárás szerint mért üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás sok esetben magasabb, mint az NEDC eljárás szerint mértek. Az üzemanyag-fogyasztás és a CO₂-kibocsátási értékek a tényleges használati feltételektől és különböző tényezőktől függően változhatnak, mint például: speciális felszereltség, opciók és abroncstípusok. További információért forduljon Márkakereskedőjéhez. .

Válasszon a PureTech vagy a BlueHDi motorok közül, amelyek mindegyike Stop & Start rendszerrel van felszerelve. 

A PEUGEOT 208 MÉRETEI

KÜLSŐ MÉRETEK

BELSŐ MÉRETEK

Első sor 

 • Könyöknél mért szélesség: 1382 mm
 • Ülőlapnál mért magasság: 886 mm (877 Napfénytető esetén) 

 

Hátsó sor 

 • Könyöknél mért szélesség: 1350 mm
 • Térdnél mért lábtér : 239 mm

CSOMAGTÉR

309 dm3 VDA 210-2 / 366 Liter (Benzin)

299 dm3 VDA  210-2 / 352 Liter (Dízel) 

 

 

350 dm3 VDA  214-2 / 416 Liter (Benzin)

340 dm3 VDA 214-2 / 402 Liter (Dízel) 

ÁRAK & TARTOZÉKOK
 • Tekintse meg az árlistát
 • Böngésszen a PEUGEOT 208 katalógusában. 
 • Fedezze fel gyári tartozékaink széles választékát
JOGI MEGJEGYZÉS

**Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

*Jelen ajánlat 2023.05.25-től visszavonásig érvényes, gyártásból vagy készletről visszaigazolt megrendelés esetén, Új Peugeot 208 Active PureTech 1199 cm3 75 LE változat megrendelése esetén. A kedvezmény teszt- és használt gépkocsi vásárlására nem vonatkozik. Jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A Peugeot 208 vegyes fogyasztása változattól függően, alapfelszereltség esetén, opciók nélkül: 4,2-5,9 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 109-134  g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok). A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.

***Jelen ajánlat 2023.05.25-től visszavonásig érvényes,  2023. novemberi gyártásig vagy a készlet erejéig,  Új Peugeot 208 Active PureTech 1199 cm3 75 LE változat megrendelése esetén. A kedvezmény teszt- és használt gépkocsi vásárlására nem vonatkozik. Jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A Peugeot 208 vegyes fogyasztása változattól függően, alapfelszereltség esetén, opciók nélkül: 4,2-5,9 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 109-134  g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok). A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK