Eurorepar kuplung akció

Peugeot B2B kuplung akció

Mit érdemes tudnia az Eurorepar alkatrészmárkáról?

 

Az Eurorepar márka a Stellantis autógyártó konszern alkatrészmárkája, melyet elsősorban másodlagos beépítésre, a 3 évnél idősebb autók szervizelésére fejlesztettek ki.

 

Az Eurorepar márka elsősorban a Stellantis autógyártó konszern által gyártott gépjárművek pénztárcabarát szervizeléséhez kínál megoldást, de fontos tudni, hogy az Eurorpear márka termékválasztéka az európai guruló autópark több, mint 90%-át lefedi, így szinte az összes európai gépjárműmárka karbantartásánál jelent kiváló alternatívát.

 

Az alkatrészek minőségét és megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, hogy a gyártó minimum 2 év jótállást biztosít a termékekre! Nagy előny a kiváló ár mellett, hogy a Peugeot-nál profi garancia ügyintézésre számíthat!

 

Autójavító műhelye számára most 8 % kedvezménnyel vásárolhat Eurorepar tengelykapcsolókat 2021. november 02. és 2021. december 30. között a Peugeot márkaszervizekben. Választhat:

 

 

Akciós alkatrészeink

 

Családkód

Professzionális Ügyfél - Kedvezmény

EUROREPAR kuplungok*

Peugeot -Citroën -DS modellekhez

00246

8%

EUROREPAR kuplungok*

multimárkás cikkszámokkal

00247

 

Figyelmébe ajánljuk párhuzamosan futó akciónk:

 

 

Akciós alkatrészeink

 

Családkód

Professzionális Ügyfél - Kedvezmény

EUROREPAR Generátor*

Peugeot -Citroën -DS modellekhez

00392

5%

EUROREPAR Önindító*

multimárkás cikkszámokkal

00347

 

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp 

 

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat!  https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek.html 

  
 

*Az akciós kedvezmény a 2021.11.02-2021.12.30. között megrendelt Eurorepar alkatrészekre érvényes a Peugeot márkaszervizekben, az akcióban meghatározott családokon belül, a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén, és csak professzionális ügyfelek részére. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.