A_peugeot_professional_centerekrol

A több mint 200 éves, nagy múltú és sikeres PEUGEOT márka mindenütt az igényességet, az eleganciát és az érzelmet ötvözi. Arra törekszik, hogy modelljei magas pozicionálásának köszönhetően az általános termékpalettát kínáló gyártók között világelső legyen.
Az örömteli vezetés, méltóságteljes formaterv, megalkuvás nélküli minőség – ez a márka kötelezettségvállalása az ügyfelekkel szemben, és ez alapozza meg azt az érzést is, amelyet a PEUGEOT járművek ébresztenek tulajdonosukban.
A PEUGEOT, amely a világ közel 160 országában több mint 10.000 értékesítési ponton keresztül forgalmazza termékeit, 2018-ban 1.740.000 járművet értékesített világszerte.

Munkatársaink kitűnő munkája létfontosságú üzleti sikereink eléréséhez, ezért olyan tehetséges embereket keresünk, akik elkötelezettségükkel és pozitív hozzáállássukkal is hozzájárulnak céljaink eléréséhez. A kiváló teljesítményért cserébe megbecsülést, képzési lehetőségeket és vonzó juttatási csomagot kínálunk.

Ha szeretne csatlakozni ehhez a sikeres céghez, egy családias hangulatú csapathoz, ahol kiemelkedő szaktudását eredményesen szeretné kamatoztatni, jelentkezzen a nyitott pozícióink valamelyikére.

Amennyiben nem talál az Ön profiljába illő nyitott pozíciót, akkor se csüggedjen, kérjük, hogy küldje el Önéletrajzát a hr@freyservices.hu e-mail címre, mely során adatbázisunkban regisztráljuk.

JELENLEG NINCS NYITOTT POZÍCIÓNK