Gépjármű-fertőtlenítés csomagok

Peugeot tájékoztatás

A Peugeot számára Ön és utasai biztonsága és jó egészsége a legfontosabb.
Autózzon tovább tiszta, fertőtlenített gépjárművel!

GÉPJÁRMŰBIZTONSÁGI & FERTŐTLENÍTÉSI AJÁNLATAINK

Peugeot Fertőtlenítés

GÉPJÁRMŰ-FERTŐTLENÍTÉS - BELSŐ & KÜLSŐ
minden márkaszervizünkben – minden autómárkára

AJÁNDÉKBA*

 

Bármely bruttó 100.000 Ft értékű szervizbeavatkozás esetén ajándék gépjármű-fertőtlenítés szolgáltatást biztosítunk Önnek.

A manuálisan végzett külső & belső fertőtlenítő és tisztító eljárást védőruházatban és szigorú előírások betartásával végezzük, az autót a beavatkozás alatt elkülönítjük.

Csak jeleznie kell a munkafelvevőnek, hogy igényt tart a szolgáltatásra. 

Peugeot Fertőtlenítés

GÉPJÁRMŰ-FERTŐTLENÍTÉS – BELSŐ & KÜLSŐ
minden márkaszervizünkben, minden autómárkára

9900 Ft*

 

A 17 pontos, manuálisan végzett belső & külső fertőtlenítő eljárásunk Önt és utasait is védi. A beavatkozást a Peugeot Márka előírások alapján, védőruházatban és szigorú előírások betartásával végezzük. Kizárólag az európai normák szerint minősített kiváló minőségű fertőtlenítőszereket és hatóanyagokat használunk az eljárás során.

Jelentkezzen be szolgáltatásunkra online, még ma!

* Az ajánlatok 2020. május 20-tól visszavonásig vehetők igénybe a hivatalos magyarországi Peugeot márkaszervizekben. A Biztonsági átvizsgálás & fertőtlenítés komplex csomag ára 100 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélár, és a csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik. Az átvizsgálás nem helyettesíti a Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. A szintén a csomag részét képező klímatisztítás egy gyári fertőtlenítő spray-vel végzett beavatkozás. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlatok módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljeskörű. A szolgáltatások részleteiről és igénybevételi feltételeiről a Peugeot márkaszervizekben kaphat tájékoztatást. Az ajánlatok  más akcióval, kedvezménnyel, ajánlattal vagy hűségakcióval össze nem vonhatók.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK

PEUGEOT ASSISTANCE

Peugeot Assistance

Szolgáltatásunk most is elérhető, mely autómentést, segítségnyújtást kínál a szerződéses jótállással biztosított időszakban minden Peugeot-gépjármű tulajdonosnak.

Magyarországról hívható:
06-80-44-24-24

Részletek

SZERVIZIDŐPONT-FOGLALÁS

Peugeot online szerviz-időpont foglalás

Egy kattintással lekérdezheti a Peugeot márkaszervizek szabad szervizidőpontjait, kiválaszthatja szolgáltatásait, és rögtön lefoglalhatja időpontját. 
 
 
 

Szervizidőpont-foglalás
Online szerviz bejelentkezés

SZERVIZDÍJ-KALKULÁTOR

Peugeot online szerviz kalkulátor

Az intelligens szervizdíj-kalkulátor a gépjármű típusa és motorja vagy az alvázszám alapján automatikusan kiszámítja a kiválasztott szervizbeavatkozás(ok) költségét. Amennyiben a kalkuláció megfelel, azonnal időpontot foglalhat márkaszervizünkbe!

Szervizdíj-kalkulátor

VIDEÓS AUTÓDIAGNOSZTIKA

Peugeot Szerviz videó ellenőrzés

Új, interaktív szolgáltatás, mely a szerviz alatt az előre nem látható, ám szakmailag indokolt plusz műveletek gyors elbírálására és az Ön kényelmére fejlesztettük ki. Ön dönt!
A rendszer gyors, kényelmes és átlátható.
 

Részletek