Felújított kuplung akció

Felújított kuplung akció

2021. február 1. és március 25. között 15% kedvezménnyel szerezhet be autójavítóműhelye számára a tengelykapcsoló szervizeléséhez szükséges alábbi alkatrészeket:

  • Gyári technológiával felújított cseredarabos kuplung szerkezet*
  • Gyári technológiával felújított cseredarabos kuplung szerkezet lendkerékkel*

A PSA konszern felújító technológiájával akár átlagosan 40%-kal olcsóbban vásárolhat megbízható minőségű alkatrészeket az eredeti gyári alkatrészek árszintjéhez képest.

Most még akciós kedvezményt is biztosítunk pluszban! Akciós kedvezményünkkel további 15%-kal csökkentheti beszerzési költségét! Most igazán megéri vásárolnia!
 

A Peugeot a jogszabályi jótálláson felül további fél év, azaz összesen 1 év jótállást biztosít a gyári alkatrészekre!
 

Nagy előny a kiváló ár mellett, hogy a Peugeot-nál az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

Gyári technológiával felújított cseredarabos alkatrészcsaládok

Professzionális Ügyfél - Kedvezmény

Cseredarabos betétdíj összege*

Kuplung szerkezet*

00243

15%

35000 Ft

Kuplung szerkezet lendkerékkel

01002

15%

35000 Ft

Fontos tudnia, hogy a felújított cseredarabos alkatrészek akció nélkül is kedvezményes árúak, de ennek feltétele, hogy a cserére szoruló felújítandó alkatrészt a vásárlás helyszínén leadja. Részletekről itt tájékozódhat: https://www.peugeot.hu/cseredarabos-felujitott-alkatreszek.html

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel!  

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat. https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek.html 

*Az akció 2021. 02.01.-től- 2021.03.25. között megrendelt Peugeot gyári technológiával felújított cseredarabos alkatrészekre érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén, és csak professzionális ügyfelek részére. A gyári technológiával felújított cseredarabos alkatrészek vásárlási feltételeiről itt tájékozódhat: https://www.peugeot.hu/cseredarabos-felujitott-alkatreszek.html A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.

További akciók