Felújított FAP szűrők és féltengelyek akciója:

Peugeot felújított cseredarabos alkatrészek

2020. október 11. és 2020. október 31. között 10% kedvezménnyel szerezheti be autójavítóműhelye számára az alábbi alkatrészeket:

  • Gyári technológiával felújított cseredarabos FAP-részecskeszűrők*
  • Gyári technológiával felújított cseredarabos féltengelyek*

 

A PSA konszern felújító technológiájával akár átlagosan 40%-kal olcsóbban vásárolhat megbízható minőségű alkatrészeket, Ez az igen kedvező ár októberi akciónkban most további 10%-kal alacsonyabb. 

 

A Peugeot a jogszabályi jótálláson felül további fél év, azaz összesen 1 év jótállást biztosít a gyári alkatrészekre!

 

Nagy előny a kiváló ár mellett, hogy a Peugeot-nál az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel! 

Gyári alkatrész
családok:

 Család:

Professzionális
Ügyfélkedvezmény

Cseredarabos
betétdíj összege*

Felújított FAP- részecskeszűrő

00560

10 %

50 000 Ft

Felújított féltengely

00141

10 %

40 000 Ft

  

Fontos tudnia, hogy a felújított cseredarabos alkatrészek akció nélkül is kedvezményes árúak, de ennek feltétele, hogy a cserére szoruló felújítandó alkatrészt a vásárlás helyszínén leadja. Részletekről itt tájékozódhat: https://www.peugeot.hu/cseredarabos-felujitott-alkatreszek.html

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel!
 

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp 

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat.

 

*Az akció 2020.10.11.-től- 2020.10.31. között megrendelt Peugeot gyárilag felújított cseredarabos alkatrészekre érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén, és csak professzionális ügyfelek részére. A gyári technológiával felújított cseredarabos alkatrészek vásárlási feltételeiről itt tájékozódhat: https://www.peugeot.hu/cseredarabos-felujitott-alkatreszek.html A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.