Eurorepar Fékbetét akció

Peugeot fékbetét akció

Őszi multimárkás alkatrész akciónkban szinte minden autómárkához kínálunk akciós fékbetét szetteket pénztárcabarát áron.

Az akcióban a PSA saját multimárkás alkatrészmárkájára, az Eurorepar fékbetétek vesznek részt. Az Eurorepar márkát a PSA mérnökei fejlesztették ki kifejezetten a 3 évnél idősebb Peugeot járművekre és más autómárka modelljeihez. Az Eurorepar termékek kiváló minőségűek, ugyanakkor alacsonyabb árúak. A kiváló minőséget a kiemelt gyártói jótállás garantálja!

A független autójavítók szakmai műszaki oldalán regisztrált professzionális partereink számára meghirdetett akció.

Érvényes: 2020. szeptember 9. - 2020. október 25.

Az Ön nagy előnye a kiváló ár mellett az, hogy a Peugeot márkaszervizek az értékesített alkatrészekre garanciát vállalnak profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

A Peugeot a jogszabályi jótálláson felül további fél év, azaz összesen 1 év jótállást biztosít a gyári alkatrészekre, és összesen 2 év jótállást biztosít az Eurorepar márkacsaládra!

Akciós alkatrészcsalád:

 Család:

Professzionális Ügyfél - Kedvezmény

Fékbetét   EUR PSA

00172

5%

Fékbetét   EUR Multi

00032

5%

Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel, hiszen jó minőségű és piacképes árú autóalkatrészeket szerezhet be a Peugeot márkaszervizektől!

 

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben. http://public.servicebox-parts.com/pages/index.jsp

 

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat. https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek.html 

 

*Az akció 2020. 09.09.-től- 2020.10.25. között megrendelt Eurorepar alkatrészcsaládokra érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén, és csak professzionális ügyfelek részére A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. Részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat.