TÁJÉKOZTATÓ MÁRKAKERESKEDŐINK ÉS SZERVIZEINK NYITVA TARTÁSÁRÓL TUDJON MEG TÖBBET!

COVID-19

Peugeot tájékoztatás

Tisztelt Ügyfeleink!
  

A jelenlegi nehéz helyzetben is azon dolgozunk, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk Partnereinknek. Természetesen a legfontosabb számunkra Ügyfeleink és dolgozóink egészsége, ami fokozott odafigyelést igényel mindannyiunktól. A Peugeot hálózat a higiéniai és jogszabályi előírások legszigorúbb betartása mellett, szűkebb nyitvatartási időben, de továbbra is folytatja munkáját és szívesen áll rendelkezésükre. Ha nem kíván, vagy nem tud személyesen kapcsolatba lépni velünk, úgy kollégáinkat online vagy telefonon is elérheti.
 

Márkakereskedéseink az alábbi nyitvatartási időben fogadják Önöket:

Új autó értékesítés: hétköznap 15 óráig, szombaton a nyitva tartás szalononként eltérő lehet

Márkaszervizek: hétköznap minden szervizünk nyitva tart 15 óráig, bizonyos szervizek ennél tovább is nyitva tarthatnak, míg a szombati nyitva tartás szervizenként változó.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a fentiek változhatnak, néhány telephely kisebb létszámmal üzemel, ezért személyes látogatás előtt kérjük, érdeklődjenek telefonon. Kérjük, hogy a megszokott óvintézkedéseket a szalonokban, szervizekben is tartsák be (távolságtartás, kézmosás)!

Maradjunk kapcsolatban!

Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére, amennyiben a fentiekkel vagy a Peugeot modellekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban bárminemű kérdése merülne fel.