TÁJÉKOZTATÓ MÁRKAKERESKEDŐINK ÉS SZERVIZEINK NYITVA TARTÁSÁRÓL TUDJON MEG TÖBBET!

COVID-19

Peugeot tájékoztatás

Tisztelt Ügyfeleink!
  

A jelenlegi nehéz helyzetben is azon dolgozunk, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk Partnereinknek. Természetesen a legfontosabb számunkra Ügyfeleink és dolgozóink egészsége, ami fokozott odafigyelést igényel mindannyiunktól. A Peugeot hálózat a higiéniai és jogszabályi előírások legszigorúbb betartása mellett, továbbra is folytatja munkáját és szívesen áll rendelkezésükre. Ha nem kíván, vagy nem tud személyesen kapcsolatba lépni velünk, úgy kollégáinkat online vagy telefonon is elérheti.

Márkakereskedéseink és Márkaszervizeink hétkönap ismét normál nyitva tartás szerint fogadják Önöket:

Szombaton a nyitva tartás szalononként és szervizenként eltérő lehet. Kérjük, hogy a megszokott óvintézkedéseket a szalonokban, szervizekben is tartsák be (távolságtartás, kézmosás)!

GÉPJÁRMŰBIZTONSÁGI & FERTŐTLENÍTÉSI AJÁNLATAINK

Peugeot Fertőtlenítés

GÉPJÁRMŰFERTŐTLENÍTÉS - BELSŐ & KÜLSŐ
minden márkaszervizünkben – minden autómárkára

AJÁNDÉKBA*

 

Bármely bruttó 100.000 Ft értékű szervizbeavatkozás esetén ajándék gépjárműfertőtlenítés szolgáltatás biztosítunk Önnek.

A manuálisan végzett külső & belső fertőtlenítő és tisztító eljárást védőruházatban és szigorú előírások betartásával végezzük, az autót a beavatkozás alatt elkülönítjük.

Csak jeleznie kell a munkafelvevőnek, hogy igényt tart a szolgáltatásra. 

Peugeot Fertőtlenítés

GÉPJÁRMŰFERTŐTLENÍTÉS – BELSŐ & KÜLSŐ
minden márkaszervizünkben, minden autómárkára

9900 Ft*

 

A 17 pontos manuálisan végzett belső & külső fertőtlenítő eljárásunk Önt és utasait is védi. A beavatkozást a Peugeot Márka előírások alapján, védőruházatban és szigorú előírások betartásával végezzük. Kizárólag az európai normák szerint minősített kiváló minőségű fertőtlenítőszereket és hatóanyagokat használunk az eljárás során.

Jelentkezzen be szolgáltatásunkra online, még ma!

Peugeot Fertőtlenítés

BIZTONSÁGI ÁTVIZSGÁLÁS & GÉPJÁRMŰFERTŐTLENÍTÉS CSOMAG
minden márkaszervizünkben, minden autómárkára

21.300 Ft*

 

A csomag tartalma:

 

Sőt, a csomagot megvásárlók 10%-os pollenszűrő kedvezményre is jogosultak!

Interaktív online-időpontfoglaló rendszerünkön keresztül most azonnal foglalhat szerviz időpontot!

BIZTONSÁGOS SZOLGÁLTATÁSOK

PEUGEOT ASSISTANCE

Peugeot Assistance

Szolgáltatásunk most is elérhető, mely autómentést, segítségnyújtást kínál a szerződéses jótállással biztosított időszakban minden Peugeot-gépjármű tulajdonosnak.

Magyarországról hívható:
06-80-44-24-24

Részletek

SZERVIZIDŐPONT-FOGLALÁS

Peugeot online szerviz-időpont foglalás

Egy kattintással lekérdezheti a Peugeot márkaszervizek szabad szervizidőpontjait, kiválaszthatja szolgáltatásait, és rögtön lefoglalhatja időpontját. 
 
 
 

Szerviz időpont foglalás
Online szerviz bejelentkezés

SZERVIZDÍJ-KALKULÁTOR

Peugeot online szerviz kalkulátor

Az intelligens szervizdíj-kalkulátor a gépjármű típusa és motorja vagy az alvázszám alapján automatikusan kiszámítja a kiválasztott szervizbeavatkozás(ok) költségét. Amennyiben a kalkuláció megfelel, azonnal időpontot foglalhat márkaszervizünkbe!

Szervizdíj-kalkulátor

VIDEÓS AUTÓDIAGNOSZTIKA

Peugeot Szerviz videó ellenőrzés

Új, interaktív szolgáltatás, mely a szerviz alatt az előre nem látható, ám szakmailag indokolt plusz műveletek gyors elbírálására és az Ön kényelmére fejlesztettük ki. Ön dönt!
A rendszer gyors, kényelmes és átlátható.
 

Részletek

i

A PEUGEOT-NÁL MINDIG ÖN AZ ELSŐ!

A Peugeot számára az Ön mobilitási szabadsága éppoly fontos, mint Ön és utasai biztonsága és jó egészsége. Autózzon tovább tiszta, fertőtlenített gépjárművel! Felkészült márkaszervizeink a Peugeot márkaszabványok szigorú betartásával járnak el, és kizárólag az európai normák szerint minősített kiváló minőségű fertőtlenítőszereket és hatóanyagokat használnak.

Maradjunk kapcsolatban!

Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére, amennyiben a fentiekkel vagy a Peugeot modellekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban bárminemű kérdése merülne fel.

* Az ajánlatok 2020. május 20-tól szeptember 30-ig vehetők igénybe a hivatalos magyarországi Peugeot márkaszervizekben. A Biztonsági átvizsgálás & fertőtlenítés komplex csomag ára 100 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélár, és a csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik. Az átvizsgálás nem helyettesíti a Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. A szintén a csomag részét képező klímatisztítás egy gyári fertőtlenítő spray-vel végzett beavatkozás. A P Automobil Import Kft. fenntarja magának a jogot az ajánlatok módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljeskörű. A szolgáltatások részleteiről és igénybevételi feltételeiről a Peugeot márkaszervizekben kaphat tájékoztatást. Az ajánlatok  más akcióval, kedvezménnyel, ajánlattal vagy hűségakcióval össze nem vonhatók.