AKCIÓK & FINANSZÍROZÁS

/image/43/3/peugeot-3008phev-hy4-2019-130-fr.619433.jpg

Akciós és Finanszírozási ajánlataink segítségével vállalkozásának most mégjobban megéri új Peugeot gépjárművet vásárolni.

Például Társasági  adóját energiahatékonyság fejlesztésére is fordíthatja, így jelentős kedvezménnyel vásárolhat Plug-In Hybrid vagy teljesen Elektromos Peugeot modelleket. 

Peugeot haszongépjárműveket pedig a Merkantil Bank 2,5%-os  fix ügyleti kamatozású,  forint alapú, változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízingfinanszírozásával is megveheti.

Finanszírozások típusai

Peugeot Finanszirozás

Nyíltvégű pénzügyi lízing

A lízingbeadó (Finanszírozó bank) – a lízingbe vevő (ügyfél) által kiválasztott – gépjárművet megvásárolja, és azt meghatározott időre az ügyfél használatába adja. A futamidő alatt a forgalmi engedélyben és a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó szerepel, az ügyfél üzembentartóként kerül bejegyzésre. A futamidő végén a lízingbe vevő vételi opcióval vagy vevőkijelölési joggal rendelkezik, vagyis egy előre meghatározott maradványértéken lehet megvásárolni a gépjárművet.

A futamidő alatt a jármű értékcsökkenését  a lízingbe vevő számolja el a könyveiben.

Peugeot Finanszirozás

Zártvégű pénzügyi lízing

Zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban a lízingbeadó (Finanszírozó Bank) megvásárolja a kiválasztott gépjárművet, majd egy határozott időtartamra, díjfizetés ellenében a lízingbe vevő használatába adja azt és minden tulajdonhoz kapcsolódó jogot rá engedményez.

A futamidő alatt a járművet a lízingbe vevő szerepelteti a könyveiben, és számolja el az értékcsökkenést. A futamidő alatt a forgalmi engedélyben és a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó szerepel, a lízingbe vevő üzembentartóként kerül bejegyzésre. A futamidő végén az utolsó lízingdíj megfizetése után a gépjármű automatikusan a lízingbe vevő tulajdonába kerül.