TOVÁBB A TARTALOMRA
Alkatrész akció

Autójavító műhelye számára most akár akár 15 % kedvezménnyel vásárolhat önindítókat és generátorokat. Választhat:

 

  • a MOPAR® márkanéven forgalmazott eredeti gyári Peugeot önindítókat és generátorokat 15% kedvezménnyel, vagy
  • a Stellantis autógyártó konszern Eurorepar márkájából 10% kedvezménnyel, mely márkát elsősorban másodlagos beépítésre, a 3 évnél idősebb autók szervizelésére fejlesztettek ki.

 

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a gyári alkatrészeinkre minimum 1 év, az Eurorepar alkatrészeinkre minimum 2 év jótállást biztosítunk! 

 

Az kiváló ár mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Peugeot-nál az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati ügyintézéssel!

Akciós alkatrészeink
Család
Professzionális ügyfél-kedvezmény: 
Eredeti gyári generátor*
00390
15%
Eredeti gyári önindító*
00350
15%
EUROREPAR Generátor*
Peugeot -Citroën -DS modellekhez
00392
10%
EUROREPAR Önindító*
multimárkás cikkszámokkal
00347
10%
Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel! 

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben.

 

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat >> https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/markafuggetlen-szervizek.html

 

Az akció időtartama: 2022. november 2. - 2022. december 22.

* Az akciós kedvezmény csak a jelen oldalon közzétett részletek szerint, a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén érvényes 2022. november 2-től december 22-ig a magyarországi Peugeot márkaszervizekben.  A 15% kedvezmény csak az akcióban meghirdetett MOPAR® márkanévvel forgalmazott eredeti gyári generátorokra és indítómotorokra érvényes, az akcióban meghirdetett Eurorepar PCD generátorokra és az Eurorepar mutlimárkás indítómotorokra egyaránt 10% a kedvezmény. PCD = Peugeot – Citroën – DS modellek. A kedvezmények a szakmai partnerkedvezmény igénybevételének kivételével más ajánlattal nem összevonhatók. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződés hivatalos alapjának. További részletek a márkaszervizekben.