TOVÁBB A TARTALOMRA
Adblue és gyári szűrő akció

Márciusi flash akciónkban 10% akciós kedvezménnyel vásárolhat autószervize számára:

  • gyári Adblue® folyadékot, és
  • gyári szűrőket.

 

Eredeti gyári Peugeot autóalkatrészeinket MOPAR® márkanévvel forgalmazzuk.

 

Alkatrészeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy még azon alkatrészeinkre is minimum 2 év gyári szerződéses jótállást garantálunk, amelyekre a jogszabály csak 1 év jótállást ír elő.

Típus / Márka
Akciós család kódja:
Professzionális
ügyfél-kedvezmény: 
MOPAR® gyári Adblue folyadék
00325
10%

Az Adblue ® folyadék egy speciális adalék, mely a nitrogénoxid (NOx) csökkentésére szolgál.

 

Miért fontos az AdBlue® folyadék használata?

 

Az AdBlue® csökkenti a károsanyag kibocsátást, és ezáltal támogatja a környezetvédelmi normák betartását. A jármű működése közben a rendszer befecskendezi az Adblue ® folyadékot az SCR katalizátorba, amely a káros, szennyező nitrogénoxidot természetes nem-szennyező anyagokká alakítja át még a katalizátoron belül. Ha az Adblue® folyadék kiváló minőségű, akkor használatával a nitrogénoxid 90%-a eltávolítható, mert a folyadék a nitrogénoxidot vízzé (H2o) és nitrogénné (N2) alakítja át.

 

Rossz minőségű, a gyári normákat nem teljesítő, Adblue® folyadék használata esetén a kémiai folyamatok nem tudnak megfelelően végbe menni, így a kipufogó rendszerben számottevő mennyiségű károsanyag marad. Ilyenkor a katalizátorból károsanyag távozhat, melyet vezérlőegységekkel összeköttetésben lévő szenzorok érzékelnek, és a vezérlőegység hibás működést jelez, hibakódot tárol le a memóriában. A jármű vezetője pedig azt tapasztalja, hogy a környezetvédelmi kontroll-lámpa égve marad a műszerfalon, a vezérlőegység pedig biztonsági okból blokkolhatja a jármű működését, mely komoly kellemetlenséget jelenthet egy nem várt pillanatban!

 

Csak és kizárólag gyári Adblue® folyadékot töltsön ügyfelei autójába. a jármű hosszú és kifogástalan élettartamának megőrzése érdekében.

 

TOVÁBBI AKCIÓS AJÁNLATAINK:

Típus / Márka
Akciós család kódja:
Professzionális
ügyfél-kedvezmény: 
MOPAR® gyári Olajszűrő
00150
10%
MOPAR® gyári Gázolajszűrő
00153
10%
MOPAR® gyári Benzinszűrő
00155
10%
MOPAR®  gyári Levegőszűrő
00154
10%
MOPAR® gyári Pollenszűrő
00156
10%
MOPAR® gyári Komplett gázolajszűrő
00151
10%
MOPAR® gyári Komplett levegőszűrő
00152
10%

EMLÉKEZTETŐ!

 
Janurában elindított Eurorepar szűrő akciónk március 31-ig tart.

 

Az Eurorepar a Stellantis autógyártó konszern multimárkás autóalkatrészmárkája, melyet elsősorban másodlagos beépítésre, a 3 évnél idősebb autók szervizelésére fejlesztettek ki.

 

A kiváló áraink mellett ne feledkezzen meg arról az előnyről sem, hogy a Peugeot-nál az alkatrészekért garanciát vállalunk profi vevőszolgálati – adminisztrációs ügyintézéssel!

 

Az akció időtartam: 2023. február 27. -  március 25.

 

Az akciós ár csak készletfeltöltő rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizeinkkel a Public Servicebox oldalon keresztül vagy közvetlenül a márkaszervizeinkben.

 

Ingyenes, kötelezettségmentes regisztrációról itt tájékozódhat.

 *Az akciós kedvezmény az oldalon közzétett részletek szerint, a készlet erejéig, és csak készletfeltöltő rendelés esetén érvényes 2023. február 27-től március 15-ig a magyarországi Peugeot márkaszervizekben. A kedvezmények a szakmai partnerkedvezmény igénybevételének kivételével más ajánlattal nem összevonhatók. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződés hivatalos alapjának. További részletek a Peugeot márkaszervizekben.