Peugeot Partner készletakció

Peugeot Partner

Miért dolgozna mással, ha az Év Kishaszongépjárműve most rendkívül kedvező áron, akár azonnali kezdéssel az Öné lehet? Kérjen ajánlatot még ma!

Peugeot Partner i-Cockpit

Új Partner Premium L1 1.6 BlueHDi 100
jogi személyeknek nettó 1 280 000 Ft kedvezménytől

  • 2 személyes MultiFlex utasülés
  • Megemelt terhelhetőség (1000 Kg)
  • Jobb oldali tolóajtó
  • 3,3-3,9 m3 bővíthető raktér
  • 12 V csatlakozó és LED világítás a raktérben
  • Tempomat és sebességhatároló
  • Klímaberendezés
  • Bluetooth kihangosító

A BIZONYÍTOTT KISHASZONGÉPJÁRMŰ

Az új PEUGEOT PARTNER a márka legfrissebb modelljeinél megismert EMP2 platformra épül, mely rövidebb túlnyúlásokat és manőverezésnél kisebb fordulókört tesz lehetővé: fordulóköre mindössze 10,82 m, így a legszűkebb helyeken is elboldogul.

A PEUGEOT i-COCKPIT® alapelemei a stabilabb fogású, jobb kormányozhatóságot biztosító kisméretű kormány, a magasra helyezett műszeregység, mely a legfontosabb adatokat közvetlenül a vezető látómezejében jeleníti meg.

A rakodás az oldalsó tolóajtónak köszönhetően még kényelmesebb, melyet a 180 fokosan nyíló  hátsó ajtók (2/3 - 1/3 arányban) tovább fokoznak.  A Multi-Flex ülésekkel szerelt  L1-es karosszéria rakterébe akár 2 EUR raklap is befér.

A raktér csomag erősebb fényű raktérvilágítást és 4 rögzítőgyűrűt kínál.

Az emelt terhelhetőségnek köszönhetően akár 1000 kg hasznos terhet is szállíthat. 

AKÁR ÉVI 2,5%-OS, FIX KAMATOZÁSÚ FINANSZÍROZÁSSAL***

Peugeot Partner Peugeot Partner

MÁRKAKERESKEDÉS KERESÉSE

Sajnos hiba lépett fel, kérjük, látogasson vissza honlapunkra később. Törekszünk a hiba mielőbbi elhárítására. Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, kérjük, jelezze nekünk.

* Az ajánlat 2019. május 22- től visszavonásig vagy a készlet erejéig, a magyarországi akciós készleten elérhető Peugeot Partner kishaszongépjármű modellre megkötött adásvételi szerződésekre érvényes. A nettó 1 280 000 Ft-os kedvezmény a Peugeot Partner Premium L1 1.6 BlueHDi 100, emelt terhelhetőségű, utasoldali légzsákkal, raktércsomaggal és Multiflex üléspaddal felszerelt változatára vonatkozik. A feltüntetett kedvezmény általános forgalmi adót nem tartalmazó, nettó kedvezmény, amely az árlistában feltüntetett nettó listaárból kerül levonásra. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze és kizárólag az akciós készlet erejéig érvényes és a listaárból levonandó, maximális kedvezményt foglalja magában. A feltüntetett kedvezmény a Peugeot Partner modell konkrét felszereltségű verzióinak megvásárlása esetén elérhető. Az akciós ajánlatok kizárólag jogi személyek részére érvényesek. A kedvezmény teszt- és használt gépkocsi vásárlására nem, kizárólag az akciós készletlistáról történő vásárlásra vonatkozik. A képek illusztrációk. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről kérjük, érdeklődjön a Peugeot márkakereskedésekben! Az ajánlatban kínált Peugeot Partner vegyes fogyasztása az NEDC szabvány szerint 4,6 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása 109 g/km.

** 2019. 01. 02. után minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Peugeot Partner tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. Az akció készletlistáról vagy gyártásból történő megrendelésre egyaránt vonatkozik. A CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, a CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szerviz- és Garanciafüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért keresse fel a www.peugeot.hu oldalt vagy érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.

*** A jelenlegi finanszírozási ajánlat az MNB NHP Fix keretében belföldi székhelyű kis- és közép vállalatok számára érhető el forint alapú, évi 2,5%-os mértékű fix ügyleti kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban, amelyhez kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. A konstrukció során a minimális finanszírozott összeg 3 millió forint, míg a választható futamidő minimum 36 maximum 96 hónap lehet. A finanszírozást a Peugeot magyarországi hivatalos márkafinanszírozó partnere, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. Az NHP
Fix részleteiről a MNB és a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján is tájékozódhat. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték.