Peugeot vezérlés akció

A gépjármű vezérlésének beállítása, karbantartása vagy cseréje komoly szakértelmet, és minőségi, megbízható alkatrészeket kíván.

Vásároljon jó minőségű, gyári alkatrészeket, ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel!

Most akciós áron szerezheti be a vezérlés alkatrészeket műhelye számára!

2018. október 1. – november 30. között meghirdetett professzionális alkatrészakciónk keretében kedvezményes áron* vásárolhat eredeti gyári Peugeot alkatrészeket és Eurorepar alkatrészeket az akcióban meghirdetett alkatrészcsaládokból!

A kedvezmény csak külön rendelés esetén vehető igénybe, ezért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot professzionális üzletkötőinkkel!

Gyári alkatrészcsalád megnevezése

(nem Eurorepar):

Család

Meghirdetett Pro Service 

 ügyfélkedvezmény*: 

Vezérlés szuperszett vízpumpával 00296 15%
Vezérlés szett 00114 12%
Vezérműszíj 00115 12%
Ékszíj 00116 12%
Vízpumpa 00099 10%
Feszítő- és vezető görgők 00113 10%

EUROREPAR család megnevezése

 (PSA modellekhez)

Család

Meghirdetett Pro Service 

ügyfélkedvezmény*:

Vezérlés szuperszett vízpumpával 00326 10%
Vezérműszíj és görgők 00118 10%AZ AKCIÓS KEDVEZMÉNY A SZAKMAI PARTNERKEDVEZMÉNYEKEN FELÜL JÁR ÖNNEK!

Amennyiben Ön már regisztált partnerünk, úgy várjuk megrendelését a http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp oldalon.

* Az akció 2018. 10. 01.-től- 2018.11 .30. között megrendelt eredeti gyári Peugeot alkatrészekre (+ az Eurorepar családból a kiemelt családra) érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, és csak készletfeltöltő rendelés esetén. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze, kivéve a szakmai partnerkedvezményt, amely a meghirdetett akciós kedvezményen felül igénybe vehető. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. A Pro Service programba történő belépésről és további részletekről érdeklődjön professzionális üzletkötőinknél, elérhetőségüket a peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek oldalon találja.