PEUGEOT_SZERVIZ_AKCIO

Kavicsfelverődés van az első szélvédőjén?
Nem biztos, hogy cserére van szüksége. Bízzon szakértelmünkben. Ha a sérülés a jogszabályi feltételek alapján javítható, márkaszervizeink kiváló minőségben és verhetetlen áron megoldják Önnek ezt a problémát!


Fixdíjcsomagos ajánlatunk minden autósnak:

ELSŐ SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS1 + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS

1 hiba esetén: 5900 Ft
További hiba esetén: 3900 FT / hiba
Kuponletöltés, itt!

Bónusz ajánlatunk: 5 L-es Peugeot nyári ablakmosófolyadék 1390 Ft-ért
Kuponletöltés, itt!


Szeretne többet megtudni a szélvédőkről? Ide kattintva töltse le kisokosunkat.

Az akcióban résztvevő márkaszervizek listáját ide kattintva töltheti le.

1Az ajánlatot csak magánszemélyek, csak személyautóra vehetik igénybe és csak a kedvezménykupon felmutatásával kizárólag az akcióban résztvevő magyarországi Peugeot-márkaszervizekben (Az akciós ajánlatok nem elérhetők a Peugeot Fábián Székesfehérvár, Budaörs és Budapest XI. telephelyein és a Hajas Autónál Salgótarjánban.) 2017.04.01-től 2017.08.31-ig.
Csak az első szélvédő javítható, az is csak szigorúan meghatározott esetekben és feltételekkel. A 2. és 3. hiba javítási ára csak akkor érvényes, ha a javítás az 1. hibával egyidőben történik. Az alkatrészekre és a munkadíjra 1 év garanciát biztosítunk. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állás) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatokat tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a www.peugeot.hu/tavaszi-nyari-szervizakcio/atvizsgalas oldalon találja. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. Internetes elérés hiányában a résztvevő Peugeot márkaszervizekben kaphat tájékoztatást. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval és/vagy hűségprogram kedvezményével nem összevonható.