PEUGEOT_SZERVIZ_AKCIO

Nehezen igazodik el abban, hogy milyen alkatrészre is van szükség az Ön autójához és melyik márkaszerviz milyen óradíjjal, kondíciókkal vállalja a javítást?
Nem kell tovább számolgatnia!

Tavaszi szerviz akciónk1 keretében magánügyfeleink számára rendkívül kedvező árú fixdíjcsomagokat dolgoztunk ki. Nem kell külön költségektől, egyéb felmerülő kiadásoktól tartania.

Hogyan veheti igénybe az akciós szolgáltatásokat és kedvezményeket?
Töltse le akciós kuponjainkat és pontosan annyit fizet a szolgáltatásért, mint a kuponon feltüntetett összeg. Az akciós csomagárakat csak magánszemélyek és csak személyautóra vehetik igénybe és kizárólag a kupon felmutatásával!

Bónusz ajánlatunk: 5 L-es Peugeot nyári ablakmosófolyadék 1390 Ft-ért

Kuponletöltés itt!

Az akcióban résztvevő márkaszervizek listáját ide kattintva töltheti le.

1Az akciós ajánlatokra vonatkozó pontos feltételrendszert az ajánlat akciós oldalán olvassa végig!
Az ajánlatot csak magánszemélyek, csak személyautóra vehetik igénybe és csak a kedvezménykupon felmutatásával  kizárólag az akcióban résztvevő magyarországi Peugeot-márkaszervizekben (Az akciós ajánlatok nem elérhetők a Peugeot Fábián Székesfehérvár, Budaörs és Budapest XI. telephelyein és a Hajas Autónál Salgótarjánban.) 2017.04.01-től 2017.08.31-ig.  A csomagok részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a www.peugeot.hu/tavaszi-nyari-szervizakcio/atvizsgalas oldalon találja. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állás) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatokat tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval és/vagy hűségprogram kedvezményével nem összevonható.
Fixdíjcsomagok egy része csak meghatározott - 3 évnél idősebb - Peugeot-járművekhez vehető igénybe, és EUROREPAR alkatrészeket tartalmaz. Látogatása előtt érdeklődjön Peugeot márkaszervizében arról, hogy a díjcsomag az Ön gépjárművéhez igénybevehető-e?