Peugeot_Szolgáltatások

Ismerje meg a Peugeot kiegészítő szolgáltatásait, a Főnix programot, a Peugeot Casco+-t és a karbantartási és kiterjesztett garancia csomagokat.

Peugeot_Főnix_program

Peugeot Főnix Program

Akkor érzi magát igazán biztonságban, ha autója mindig kiváló állapotban van, de fontos Önnek, hogy mennyit költ a karbantartására?
Ehhez kínálunk Önnek megoldást!

Peugeot_Optiway_

Peugeot Optiway szerződések

Peugeot Optiway szerződések szolgáltatásainak köszönhetően Ön és járműve a garanciaidőszak lejárta után is élvezheti ugyanazokat a kiváltságokat és kényelmet, amit addig.

Peugeot_fixdíjcsomag

Peugeot fixdíjcsomagok

Szeretne még hosszú éveken át gépjárművével a lehető legbiztonságosabb körülmények között autózni?
Akkor válassza a Peugeot által kifejlesztett fixdíjcsomagokat*, amelyek tökéletesen igazodnak a jármű életkorához és az Ön számára is gazdaságos alternatívát kínálnak.

Peugeot_Casco

Peugeot Casco+

Ha Ön Peugeot tulajdonos, mostantól nem kell töprengenie a bonyolult biztosítási ajánlatokon, mert egy igazi különlegességnek számító, kedvező díjszabású és számtalan exkluzív előnyt biztosító márka Casco-t is köthet a Peugeot-nál!

Hulladékká vált gépjárművek

A P Automobil Import Kft. számára kiemelten fontos a hulladékká vált gépjárművek környezettudatos és a jogszabályi előírásoknak megfelelő kezelése és hasznosítása.