Szűrők-alkatrészek akció

peu_szuro_akcio_1280

Ismeri Ön a gyári alkatrészek mellett az Eurorepar alkatrészcsaládot, melyet a PSA mérnökei kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművekhez fejlesztettek ki? Az Eurorepar alkatrészcsalád nemcsak megbízhatóságot és jó minőséget képvisel, de pénztárcabarát is. Ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel! Szerezze be alkatrészeit nálunk a Peugeot-nál!

2018. május 2. – június 30. között meghirdetett professzionális alkatrészakciónk keretében kedvezményes áron* vásárolhat eredeti gyári Peugeot szűrőket és Eurorepar szűrőket az akcióban meghirdetett alkatrészcsaládokból!

A kedvezmény csak külön rendelés esetén vehető igénybe, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot professzionális üzletkötőinkkel!

Akciós gyári alkatrész család megnevezése: 

PRO SERVICE

ügyfélkedvezmény*: 

Olajszűrő  10%
Gázolaj szűrő
Levegő szűrő
Benzin szűrő
Pollenszűrő (utastéri levegő szűrő)

EUROREPAR család megnevezése
(PSA modellekhez)

PRO SERVICE

ügyfélkedvezmény*: 

Olajszűrő  10%
Gázolaj szűrő
Levegő szűrő
Benzin szűrő
Pollenszűrő (utastéri levegő szűrő)


AZ AKCIÓS KEDVEZMÉNY A SZAKMAI PARTNERKEDVEZMÉNYEKEN FELÜL JÁR ÖNNEK!

Amennyiben Ön már regisztrált partnerünk, úgy várjuk megrendelését a http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp oldalon

*Az akció 2018. 05.01.-től- 2018.06.30. között megrendelt eredeti gyári Peugeot alkatrészekre (+ az Eurorepar családból a kiemelt családra) érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, és csak készletfeltöltő rendelés esetén. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze, kivéve a szakmai partnerkedvezményt, amely a meghirdetett akciós kedvezményen felül igénybe vehető. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. A Pro Service programba történő belépésről és további részletekről érdeklődjön professzionális üzletkötőinknél, elérhetőségüket a peugeot.hu/szerviz-es-alkatrész/független-szervizek oldalon találja.