Peugeot_Total_akcio

A KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TOTAL MOTOROLAJOKKAL NEM ÉRI CSALÓDÁS!

A motor akkor képes maximális teljesítményre, ha rendszeresen és gondosan karbantartják. Az alapvető karbantartási műveletek közül a legfontosabb az olajcsere.

 

TUDJA ÖN, HOGY MI A KENŐANYAG FELADATA?

- Csökkenteni a súrlódást

- Csökkenteni a motorban mozgó alkatrészek kopását

- Hűteni a motort

- Tisztán tartani a szerkezetet

- Védeni a rozsdásodás ellen

- Megkönnyíteni a motor mobil részeinek mozgásba hozását

- Csökkenteni a fogyasztást, például szintetikus környezetbarát olaj használatával

- Optimalizálni a motor károsanyag-kibocsátó szerveinek működését, mint például a részecskeszűrő

TUDJA ÖN, HOGY MIT JELENTENEK A SZÁMOK A MOTOROLAJ ELNEVEZÉSÉBEN?

A W betű előtti és utáni számok az olaj viszkozitási fokozatát jelölik. Nem mindegy, hogy melyik terméket választja! A „W” jelzést megelőző számjegyek jelölik a kenőolajok alacsony hőmérsékleti viszkozitását: minél alacsonyabb az érték, az olaj annál folyékonyabb, tehát annál inkább használható alacsony hőmérsékleten. A „W” jelzés utáni számjegyek a magas hőmérsékleti viszkozitást jelölik: minél magasabb ez az érték, annál viszkózusabb az olaj és annál jobban használható meleg időben.

A TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W30

olaj biztosan nem hagyja cserben a hűvös, sőt akár zimankós őszi-téli reggeleken és nyáron sem érhetik kellemetlen meglepetések!

A Peugeot a TOTAL-t ajánlja. Az akció 2016.november 1-től december 20-ig tart a résztvevő, hivatalos magyarországi Peugeot-márkaszervizekben. A póló és baseballsapka ajándékokat csak a TOTAL Quartz Ineo First 0W30-as motorolajjal végzett komplett olajcsere beavatkozás mellé (tehát utántötés esetén nem!) és csak a készlet erejéig biztosítjuk. A képek illusztrációk. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. Az ajándék Total logos póló és baseballsapka a TOTAL Lubricants Hungary Kft. által meghirdetett olajcsere akció része, mely akcióért a P Automobil Import Kft. semmilyen felelősséggel nem tartozik, csak közzéteszi a TOTAL Lubricants Hungary Kft. megbízásából.