Peugeot_Akcio

Elhasználódott az ablaktörlőlapát? Nem ég valamelyik izzó? Csúszik a kuplung? Ne halogassa tovább a javítást!

2017. március 6-31. között meghirdetett villám akciónkban most akár 20% kedvezménnyel vásárolhat az akcióban szereplő eredeti gyári Peugeot alkatrészek közül.
Az ajánlat természetesen akkor is jár Önnek, ha szervizeinkben be is építteti az akciós új alkatrészt.

Sőt!
Főnix programunk keretében az autó életkorától függően 5-25% kedvezményt biztosítunk Önnek a munkadíjból a beépítéshez, javításhoz.

Akciós termékek: Kedvezmény mértéke:
Kormányösszekötő rúd és gömbfej 20%
Stabilizátor rúd és gömbfej 20%
Hűtőradiátor 20%
Gyújtógyertya 15%
Izzító gyertya 15%
Gyújtótekercs 15%
Hátsó lámpa 10%
Első lámpa 10%
Izzók 10%
Ablaktörlő lapát első / hátsó 10%
Ablaktörlő lapát első szett 10%
Kuplung szett 15%
Kuplung kinyomó csapágy 15%
Kuplung / kézifék bowden 15%

Fontos azonban tudnia, hogy az akciós termékek csak külön rendelés esetén érhetők el, azonnali kiszolgálásuk csak akkor lehetséges, ha a márkaszerviz készletén elérhetők. Ha élni szeretne a lehetőséggel, jelezze a vásárlás előtt Peugeot márkaszervizében, hogy megrendelhessék Önnek.

Várjuk az akcióban résztvevő Peugeot márkaszervizeinkben és alkatrész-forgalmazóinknál.
 

Az akció 2017.03.06-tól- 2017.03.31-között megrendelt eredeti gyári Peugeot alkatrészekre érvényes az akcióban meghatározott családokon belül az akcióban résztvevő magyarországi Peugeot márkaszervizekben (nem vesznek részt: Duna Autó, Automobil Terra) és alkatrész-forgalmazóknál. A munkadíj kedvezményt csak a Főnix program keretében tudjuk biztosítani, melynek feltételeiről a www.peugeot.hu/fonix oldalon tájékozódhat. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel össze nem vonhatók, különös tekintettel a Főnix program által nyújtott alkatrész kedvezményekre.