Peugeot_oszi_szerviz_akcio

Játsszon a Peugeot-val!

 Még nem ügyfelünk? Lehet, hogy hamarosan ügyfelünk lesz. Játsszon Peugeot 2008 kvízünkkel és biztosan beleszeret ebbe kifinomult tervezésű, szerethetően vagány városi modellbe! Válaszoljon 5 kérdésre és nyerje meg értékes ajándékaink egyikét! 

 Már ügyfelünk? Önt nem csak a Peugeot 2008 kvízzel várjuk. Játsszon szerviz számlájával és minden 10.000 Ft után pörgessen a szerencsekeréken, és nyerje meg színes, értékes ajándékainkat!

A számlafeltöltős játékunkban minden ügyfelünk részt vehet, aki alkatrészt és/vagy szervizszolgáltatást vásárolt vagy Peugeot Casco biztosítást fizetett vagy Peugeot Optiway szolgáltatási szerződés díjat fizetett 2016. október 7. és 2016. december 20. között az akcióban résztvevő magyarországi Peugeot márkaszervizekben.

 Mi mindent nyerhet a Peugeot-tól?

Mindenek előtt vidám perceket tölt velünk!

És ha igazán szerencsés, akkor Öné lehet a Peugeot 2008 egy 3 napos teszthétvégére, nyerhet LG hangszórókat, Peugeot butiktermékeket, valamint ajándékutalványokat a Douglas Parfümériába és a budakeszi Gesztenyés Nagyvendéglőbe vagy Cinema City mozijegyeket. Sőt szerencsés nyerteseink Vince Magazin, Hamus és Gyémánt Magazin vagy MiniMax magazin előfizetést is kipörgethetnek maguknak!

 És ez nem minden!

Minden játékosunkat exkluzív kedvezménykuponokkal is megajándékozzuk. Töltse le az alábbi akciós ajánlatainkat a játék végén:

2000 Ft-os Douglas vásárlási utalvány*

2000 Ft-os Gesztenyés Nagyvendéglő utalvány*

Vince Magazin előfizetés*

Hamu és Gyémánt előfizetés*

Peugeot dísztárcsa kedvezmény – 15%*

Peugeot tolatóradar kedvezmény – 15%*

Peugeot szőnyeg kedvezmény – 15%*

Peugeot hólánc, hózokni kedvezmény – 15%*

Peugeot tetőcsomagtartó kedvezmény – 10%*

 *kedvezménykupon beváltási feltételei és részletek a kuponokon olvashatók!

Velünk csak nyerhet! Kattintson ide és játsszon velünk!

7 A játékban való részvétel regisztrációhoz kötött, a játék részletes feltételeit megtalálja a játékszabályzatban a jatek.peugeot.hu oldalon