Peugeot_oszi_szerviz_akcio

 A bizonytalan futómű nemcsak rontja a fékezés hatásfokát, de könnyen sodorhatja Önt és utasait balesetveszélyes helyzetbe.

 Ne kockáztasson!

Szakembereink mindössze bruttó 5500 Ft-ért ellenőrzik gépjárműve futóművét és műszeres lengéscsillapító-mérést is végeznek autóján. A kopott és hibás Peugeot futóműalkatrészek és berendezések cseréjéhez akciós alkatrészeket biztosítunk. Más márkás gépjárművekhez az alkatrészkedvezmény lehetőségéről és mértékéről márkaszervizeinkben tájékozódhat.

Ne várjon tovább, keresse fel az akcióban résztvevő Peugeot márkaszervizeket!

És ez nem minden!

Szerviz számlája feltöltésével  értékes ajándékokat nyerhet nyereményjátékunkon, melynek keretében plusz nyerési lehetőségért még egy Peugeot 2008 kvízre is meginvitáljuk!

Sőt, minden játékosunknak 15%-os kedvezményt biztosítunk Peugeot gyári szőnyeg, dísztárcsa, hólánc, hózokni vagy tolatóradar, valamint 10%-ot tetőcsomagtartó vásárlásához. A kedvezménykuponokat a játék felületéről töltheti le a Douglas Parfüméria, a budakeszi Gesztenyés Nagyvendéglő, a Vince Magazin és a Hamu és Gyémánt Magazin kedvezménykuponjai mellett.
 

Peugeot őszi szerviz akció

Peugeot őszi szerviz akció

Játsszon velünk!

jatek.peugeot.hu

Peugeot_oszi_szerviz_akcio

1 Szemrevételezéssel, megbontás nélkül végzet átvizsgálás, mely a nem műszeres ellenőrzés esetében az átvizsgálást végző szakember szakmai tapasztalatai és hozzáértées alapján megadott becsült értékeket állapít meg. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a gépjármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási lehetőségét! A szolgáltatáscsomag ára más akcióval és/vagy hűségprogram kedvezményével nem összevonható. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. Az ajánlatok 2016. október 7-től december 20-ig érvényesek, csak az akcióban részt vevő, magyarországi, hivatalos Peugeot-márkaszervizekben, melyek listáját megtalálja a www.peugeot.hu oldalon. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért keresse fel az akcióban részt vevő, hivatalos Peugeot-márkaszervizeket.
2 Csak Peugeot gépjárművekhez igénybevehető csomag. Amennyiben Ön más gépjárműmárkára szeretné a csomagot igénybe venni, úgy előtte érdeklődjön hivatalos márkaszervizünkben, hogy az Ön gépjárművére a kontrollcsomag igénybe vehető-e?
3 A mérési jegyzőkönyv az átvizsgálási adatlap elválaszthatatlan része.
4 A gépjármű computereiből történő hibakiolvasás, mely arról tájékoztat, hogy tárolnak-e hibát a gépjármű computerei? Hibafeltárást, bővebb diagnosztikát a csomagár nem tartalmaz.
5 Az értékbecslés alapja a márkakereskedés/márkaszerviz által használt szoftver rendelkezésére állásától és típusától függ, illetve az átvizsgálás során megállapítottak alapján kerül meghatározásra. Ez az érték egy becsült, körülbelüli érték, mely értékesítési pontonként, a kereslet-kínálat függvényében változhat.
6 A kedvezmények a magyarországi hivatalos Peugeot-márkaszervizekben érvényesek, 2016. október 7. és december 20. között. A kedvezményeket csak Peugeot-gépjárművekhez tudjuk garantálni, más autómárka esetén a vásárlás és kedvezményszint lehetőségéről a márkaszerviz adhat tájékoztatást. A csomagárak más kedvezménnyel nem vonhatók össze és csak az adott kontrollcsomag megvásárlása esetén, a kontrollcsomag megvásárlásával egy időben vehetők igénybe.
7 A játék tervezett indulási ideje október 11. A játékban való részvétel regisztrációhoz kötött, a játék részletes feltételeit megtalálja a játékszabályzatban a jatek.peugeot.hu oldalon