Bízza gépjárművét hozzáértő kezekre! Autózzon biztonságban!
Válogasson szakembereink által összeállított, műszeres fékpadi mérést is magában foglaló műszaki átvizsgálási csomagjaink közül!
Peugeot gépjárműtulajdonosainknak exkluzív kedvezményt biztosítunk a csomagajánlat mellé a hibás vagy kopott alkatrészek, berendezések cseréjéhez.

És ez nem minden!

Szerviz számlája feltöltésével értékes ajándékokat nyerhet nyereményjátékunkon, melynek keretében plusz nyerési lehetőségért még egy Peugeot 2008 kvízre is meginvitáljuk!

Sőt, minden játékosunknak 15%-os kedvezményt biztosítunk Peugeot gyári szőnyeg, dísztárcsa, hólánc, hózokni vagy tolatóradar, valamint 10%-ot tetőcsomagtartó vásárlásához. A kedvezménykuponokat a játék felületéről töltheti le a Douglas Parfüméria, a budakeszi Gesztenyés Nagyvendéglő, a Vince Magazin és a Hamu és Gyémánt Magazin kedvezménykuponjai mellett.

Peugeot_oszi_szerviz_akcio

Fékbetéteket 25%, féktárcsákat 20% kedvezménnyel cseréltetheti Peugeot-ján, ha ezt a csomagot választja. Játékunkon nyerje meg a 300 ajándék egyikét!

Peugeot_oszi_szerviz_akcio

Ne várja meg, míg a rossz lengéscsillapítók miatt balesetveszélyes helyzetbe kerül, 15% kedvezményt kaphat Peugeot lengéscsillapítókra, sőt nyerhet!

Peugeot_oszi_szerviz_akcio

Játsszon kvízünkkel vagy szervizszámlájával! Pörgessen értékes ajándékainkért, töltse le  a Peugeot tartozék kuponokat vagy partnereink kedvezményeit!

Peugeot_oszi_szerviz_akcio

Nemcsak átvizsgáltatná, hanem fel is értékeltetné használtautóját? Itt a lehetőség! Értékes ajándékokat és 3 napos Peugeot 2008 tesztvezetést nyerhet!

Peugeot_oszi_szerviz_akcio

Játsszon velünk, töltse le tartozék kuponjainkat és partnereink akciós kedvezményeit, pörgessen a szép, értékes ajándékokért és nyerjen a Peugeot-val!

Peugeot_oszi_szerviz_akcio

Peugeot 2008 teszthétvégét, illatszert, vendéglő vouchert, Peugeot butiktermékeket, páros mozijegyet, LG hangszórót és magazin előfizetést is nyerhet!