Peugeot 308

A 2014-ben az Év Autójának választott új Peugeot 308 most stílusos limitált szériával, vonzó felszereltséggel és kimagasló kedvezménnyel az Öné lehet*!

A Peugeot 308-as magában hordozza a Peugeot-ra jellemző markáns ismertető jegyeket, elegáns kisugárzás, ugyanakkor dinamikus, lendületes és határozott forma jellemzi.


Az i-Cockpit innovatív vezetőhely személyre szabottá, kényelmessé és biztonságossá teszi a vezetést. Itt minden a vezető kényelmét szolgálja: a kompakt, kisméretű kormány; a jól látható műszeregység; a letisztult és átlátható középkonzol, valamint a könnyen kezelhető nagyméretű érintőképernyő is.
 
A Peugeot 308 Style speciális széria gazdag felszereltségei között megtalálható:

- az érintőképernyős rádió és a Bluetooth™- kihangosító,
- a kétzónás automata klíma,
- a tolatóradar,
- az elektromosan behajtható tükrök,
- a 16”-os könnyűfém felnik.

*Az árlistában feltüntetett listaárból számított bruttó 800 000 Ft értékű kedvezményre vonatkozó ajánlat új Peugeot 308 STYLE személygépkocsi vásárlása esetén, 2016. október 1-től  visszavonásig megkötött adásvételi szerződésekre érvényes, amennyiben az új Peugeot 308 STYLE vásárlása használtautó-beszámítással történik. A kedvezmény teszt- és használt Peugeot 308 személygépkocsi vásárlására nem vonatkozik. A jelen ajánlatok más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonhatóak össze, a feltüntetett kedvezmény a Peugeot 308 STYLE modellek megvásárlása esetén, a használtautó-beszámítással elérhető - a listaárból levonandó - maximális kedvezményt foglalja magában. A kép illusztráció. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről kérjük, érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.