Peugeot 208

 A PEUGEOT 208 határozott, sportos és elegáns stílusával lendületet, fiatalságot és frissességet sugároz.

A megújult külsővel, innovatív i-Cockpit vezetőhellyel és takarékos PureTech valamint BlueHDi benzinmotorokkal rendelkező 208-as most nemcsak a stílusával hódít!
 
Tekintse meg akciós ajánlatainkat, hagyja magát meghódítani, szálljon be és töltődjön fel energiával!

 A Peugeot 208 most 1.2 PureTech motorral, használtautó beszámítása esetén, már 2.940.000 Ft-tól* elérhető Márkakereskedéseinkben!

Sőt, most az egyedi stílusú, gazdag alapfelszereltségű 208 Style modelleket is kihagyhatatlan áron kínáljuk!

A 208 Style alapfelszereltsége magában foglalja:
 
    Ködfényszórók, LED-es menetfény
    Klímaberendezés
    Bőrbevonatú kormánykerék és váltógomb
    Sötétített hátsó üvegezés
    Érintőképrenyős rádió
    Bluetooth kihangosító
    Krómozott tükörházak és küszöbvédők


5 ajtós Peugeot 208 Style 1.2 PureTech már 3.600.000 Ft-tól**, használtautó beszámítás esetén!

*Jelen ajánlat a 2016. októer 1-től visszavonásig megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 208 vásárlása esetén, amennyiben az új Peugeot 208 vásárlása használtautó-beszámítással történik. A kedvezmény teszt- és használt Peugeot 208 személygépkocsi vásárlására nem vonatkozik. A hirdetésben szereplő bruttó 2 940 000 Ft indulóár a Peugeot 208 Access 1.2 PureTech motorral felszerelt, 3 ajtós változatára vonatkozik, amennyiben a vásárlás használtautó beszámítással történik. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.
**Jelen ajánlat a 2016. október 1-től visszavonásig megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 208 vásárlása esetén, amennyiben az új Peugeot 208 vásárlása használtautó-beszámítással történik. A kedvezmény teszt- és használt Peugeot 208 személygépkocsi vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A hirdetésben szereplő bruttó 3.600.000 Ft ár a Peugeot 208 Style 1.2 PureTech 82 LE motorral felszerelt, 5 ajtós változatára vonatkozik, amennyiben a vásárlás használtautó beszámítással történik. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.