Peugeot_Optiway

MAXIMÁLISAN IGAZODUNK AZ ÖN ELVÁRÁSAIHOZ!
 

Milyen futamidőre és milyen kilométerfutásra köthetem meg a szerződést?

Választhat! Köthet szerződést 36 – 96 hónapra*, de a szerződés időtartamát a tervezett futásteljesítmény (megtett kilométerek) alapján is megválaszthatja. Fontos azonban tudnia, hogy mindkét opcióban a szerződés akkor jár le, ha valamely feltétel előbb érvényesül.
 

Mi történik, ha a hosszabb futamidőt választom és időközben eladom az autómat?

A Peugeot Optiway Optimum szerződés egy olyan komoly értéknövelő beruházás, amelyet az autójával együtt tovább értékesíthet a vevőnek.  A garancia biztosításával az Ön ajánlata versenyképesebb lesz, hiszen a használt autó egy nagyon értékes műszaki cikk, amelynek értéke garanciális fedezettel jóval magasabb, mint egy garanciával nem rendelkező gépjárműé.


Van-e különbség az új autóhoz biztosított szerződéses garancia és a megvásárolható, kiterjesztett garancia között?

A kiterjesztett garancia ugyanazt a fedezetet nyújtja, mint az új autóhoz biztosított szerződéses garancia, azaz garantálja Önnek a jótállás körébe tartozó meghibásodott alkatrészek cseréjét – beleértve az alkatrészeket és a munkadíjat –, valamint a segélynyújtó Peugeot Assistance szolgáltatást, annak minden előnyével.
 

Mikor és meddig van lehetőségem arra, hogy az autómra Peugeot Optiway Optimum szerződést kössek?

Erre már az autó átvételekor lehetősége van, de legkésőbb a gépjármű 24 hónapos koráig szerződhet**.
 

Hol köthetem meg a szerződést?

A Peugeot márkakereskedői hálózatának bármely tagjánál megkötheti a Peugeot Optiway – Optimum szerződést.
 

A gépjárművemet csak ott szervizeltethetem, ahol megkötöttem a szerződést?

Nem, szabadon választhat, bármely Peugeot-márkaszervizben igénybe veheti a szolgáltatást, nem csak Magyarországon, hanem az Európai Unió bármely tagállamában, valamint több más, az Unión kívüli államban is.
 

A szerződési díj kifizetése mellett vannak még egyéb kötelezettségeim is?

Igen. A Peugeot Optiway Optimum szerződés megkötésével Ön továbbra is élvezheti a gyártói garancia minden előnyét, mindemellett gépjárművét továbbra is a gyártó előírásainak megfelelően kell használnia, karbantartania és javíttatnia. A gyártó által előírt karbantartási és javítási technológiát csak a Peugeot Márkaszerviz hálózatban garantálják Önnek, és gyártó által előírt célszerszámokkal, speciális műszerekkel és berendezésekkel is csak a márkaszervizek rendelkeznek. Ezért bármely beavatkozást kizárólag a Peugeot-márkaszerviz hálózatban végeztesse el!

*2013.09.15 után kötött szerződések esetén érvényes, a szerződéshosszabításokra nem!
**kivéve havidíjas szerződések

A feltüntetett tartalom tájékoztató jellegű. A szolgáltatások költségét kizárólag abban az esetben fedezi a szerződéses díj, amennyiben a Peugeot Optiway Optimum szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg érvényesülnek. Ezek hiányában a szolgáltatás térítésköteles. A szerződést csak akkor kösse meg, ha a szerződési feltételeket figyelmesen átolvasta, és az abban foglalt feltételeket elfogadja. A meghirdetett csomagárak visszavonásig érvényesek.