Peugeot_Oszi_szerviz_akcio

Az olajcsere díjcsomagjaink a gépjármű modelltípusától, a motorizációtól és a választott motorolajtól függően változnak, azonban tudnia kell, hogy a Peugeot márkaszervizek kizárólag a márkaszabványnak megfelelő minőségű motorolajjal végzik az olajcserét. Ha szeretné tudni, hogy mit jelentenek a számok a motorolaj nevében, görgessen lejjebb!

Az Ön gépjárművére vonatkozó csomagárakról az akcióban résztvevő Peugeot márkaszervizekben kaphat tájékoztatást.

Ízelítő akciós fixdíjcsomag ajánlataink közül:

OLAJCSERE 10W40-ES MOTOROLAJJAL + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS Peugeot 206+ (T3E) modellen 19 900 FT1

 OLAJCSERE 05W40-ES MOTOROLAJJAL + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS  Peugeot 206+ (T3E) modellen 21 900 FT1

 OLAJCSERE 05W30-ES MOTOROLAJJAL + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS  Peugeot 206+ (T3E) modellen 24 900 FT1

 OLAJCSERE 10W40-ES MOTOROLAJJAL + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS  Peugeot 307 modellen 22 900 FT1

 OLAJCSERE 05W40-ES MOTOROLAJJAL  + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS  Peugeot 307 modellen 24 900 FT1

 OLAJCSERE 05W30-ES MOTOROLAJJAL + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS Peugeot 307 modellen 26 900 FT1

 OLAJCSERE 05W30-ES MOTOROLAJJAL + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS Peugeot 508 modellen 29 900 FT1

 OLAJCSERE 00W30-ES MOTOROLAJJAL + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS Peugeot 508 modellen 34 900 FT1

 

Szeretne többet megtudni a kenőanyagokról? Töltse le kisokosunkat: Minden, amit tudni kell a kenőanyagokról

Tudja-e Ön, hogy mit jelentenek a számok a motorolaj elnevezésében?

A W betű előtti és utáni számok az olaj viszkozitási fokozatát jelölik. Nem mindegy, hogy melyik terméket választja! A „W” jelzést megelőző számjegyek jelölik a kenőolajok alacsony hőmérsékleti viszkozitását: minél alacsonyabb az érték, az olaj annál folyékonyabb, tehát annál inkább használható alacsony hőmérsékleten. A „W” jelzés utáni számjegyek a magas hőmérsékleti viszkozitást jelölik: minél magasabb ez az érték, annál viszkózusabb az olaj és annál jobban használható meleg időben.

Az akcióban résztvevő márkaszervizek listáját ide kattintva töltheti le.

Az akciós kuponokat itt töltheti le.

 

 

1Tartalmazza a márkaszabványnak megfelelő motorolajat, olajszűrőt, tömítést és a munkadíjat. Az ajánlat csak személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Peugeot-márkaszervizekben 2017.10.16-tól visszavonásig. Az akciós ajánlatok nem elérhetők a Peugeot Fábián Székesfehérvár, Budaörs és Budapest XI. telephelyein és a Hajas Autónál Salgótarjánban és az Automobil Terránál Üllőn.  A Fixdíjcsomagok egy része csak meghatározott - 3 évnél idősebb - Peugeot-járművekhez vehető igénybe, és EUROREPAR alkatrészeket tartalmaz. Látogatása előtt érdeklődjön Peugeot-márkaszervizében arról, hogy a díjcsomag az Ön Peugeot-gépjárművéhez igénybe vehető-e? Az alkatrészekre és a munkadíjra 1 év garanciát biztosítunk. A csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a peugeot.hu/oszi-teli-szervizakcio/21pont_atvizsgalas találja. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát  és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval, csomag ajánlattal és/vagy a hűségprogram kedvezményével nem összevonható.