Peugeot_Oszi_szerviz_akcio

Tudta-e, hogy téli gumiabroncsra nemcsak a hó miatt van szükség? A nyári abroncs 7°C fok alatt már nem biztosít kellő tapadást az utakon, ezért megnő a féktávolság és a baleset kockázata is.

A téli abroncsok tapadási jellemzőit és anyagösszetételét a téli utakra tervezték, ezért ne halogassa a nyári kerekek télire cserélését, vagy a kerekek átgumizását.

Fixdíjcsomag ajánlataink minden autósnak:

KERÉKSZETT-CSERE CENTRÍROZÁSSAL+ 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS  4 900 FT

GUMISZETT-CSERE CENTRÍROZÁSSAL1,LEMEZFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIIZSGÁLÁS  9 900 FT

 

Szeretne többet megtudni a gumiabroncsokról? Töltse le kisokosunkat: Minden, amit tudni kell a gumiabroncsokról

 

Az akcióban résztvevő szervizek listáját itt töltheti le.

 

1,  Egy szett négy darab kerékből áll. Az ajánlat csak személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Peugeot-márkaszervizekben 2017.10.16-tól visszavonásig. Az akciós ajánlatok nem elérhetők a Peugeot Fábián Székesfehérvár, Budaörs és Budapest XI. telephelyein és a Hajas Autónál Salgótarjánban és az Automobil Terranál Üllőn.  Az ár tartalmazza a keréksúlyok árát. Az alkatrészekre és a munkadíjra 1 év garanciát biztosítunk. A csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a peugeot.hu/oszi-teli-szervizakcio/21pont_atvizsgalas oldalon találja. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. Internetes elérés hiányában a résztvevő Peugeot-márkaszervizekben kaphat tájékoztatást. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval, csomag ajánlattal és/vagy a hűségprogram kedvezményével nem összevonható.
2 Az ár nem tartalmazza a gumiabroncsot.