Peugeot_Oszi_szerviz_akcio

Autózzon biztonságban! Válogasson igényei szerint a műszeres mérése(kke)l kiegészített műszaki átvizsgálási csomagjaink közül!

Ne várja meg, míg a jármű féktárcsáinak és fékbetéteinek vastagsága eléri a kritikus pontot! Ellenőriztesse a jármű fékrendszerét! A  csomag ára műszeres fékhatásmérést is tartalmaz!


HATÉKONY FÉKEZÉS KONTROLLCSOMAG 5 500 Ft1

Az átvizsgálási kontrollpontok részletes listáját itt találja. 

A bizonytalan futómű nemcsak rontja a fékezés hatásfokát, de könnyen sodorhatja Önt és utasait balesetveszélyes helyzetbe. Ne kockáztasson! Szakembereink ellenőrzik a gépjármű futóművét és műszeres lengéscsillapítómérést is végeznek autóján. 

 BIZTONSÁGOS FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG 5 500 Ft1

Az átvizsgálási kontrollpontok részletes listáját itt találja 

Kiemelt ajánlatunk:

FÉK + FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG együtt 11 000 FT helyett csak 10 000 Ft1

Az átvizsgálási kontrollpontok részletes listáját itt találja.

 
És ha egy igazán alapos műszaki átvizsgálást kérne, akkor 150 pontos átvizsgálási csomagunkat válassza, mely még értékbecslést is tartalmaz!

150 pontos komplex műszaki kontrollcsomag ÉRTÉKBECSLÉSSEL 13 000 Ft1,2

Az átvizsgálási kontrollpontok részletes listáját itt találja. 

150 pontos komplex műszaki kontrollcsomag ÉRTÉKBECSLÉSSEL – MÁRKA SPECIFIKUS DIAGNOSZTIKÁVAL 
Peugeot gépjárművekhez 18 000 Ft 1,2,3

Az átvizsgálási kontrollpontok részletes listáját itt találja. 

Az akcióban résztvevő márkaszervizek listáját ide kattintva töltheti le.

1Szemrevételezéssel, megbontás nélkül végzet átvizsgálás, mely a nem műszeres ellenőrzés esetében az átvizsgálást végző szakember szakmai tapasztalatai és hozzáértése alapján megadott becsült értékeket állapít meg. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a gépjármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási lehetőségét! Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. Az ajánlatok kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Peugeot-márkaszervizekben 2017.10.16-tól visszavonásig vehetők igénybe. A kontrollpontok részletes listáját a „Műszeres állapotfelmérés szervizcsomagok“ táblázat tartalmazza a www.peugeot.hu/allapotfelmeres-csomagok oldalon. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval, csomagajánlattal és kedvezménnyel nem összevonható.
2 Csak Peugeot gépjárművekhez igénybe vehető csomag. Amennyiben Ön más gépjárműmárkára szeretné a csomagot igénybe venni, úgy előtte érdeklődjön a résztvevő hivatalos Peugeot-márkaszervizekben, hogy az Ön gépjárművére a kontrollcsomag igénybe vehető-e?
3 Az értékbecslés alapja a márkakereskedés/márkaszerviz által használt szoftver rendelkezésére állásától és típusától függ, illetve az átvizsgálás során megállapítottak alapján kerül meghatározásra. Ez az érték egy becsült, körülbelüli érték, mely értékesítési pontonként, a kereslet-kínálat függvényében változhat.