Peugeot_Oszi_szerviz_akcio

Az esős őszi időben nincs annál bosszantóbb, amikor az ablaktörlők kopott gumijai már nem tapadnak megfelelően a szélvédőre és csíkokat rajzolnak Ön elé vezetés közben.

A téli hó és fagy sem kímélI az ablaktörlőlapátokat, ezért sok bosszúságtól kímélheti meg magát, ha időben cserélteti a lapátokat.

Márkaszervizeinkben nem kell választania a jó ár és a minőség között!

Akciós fixdíjcsomag ajánlataink Peugeot gépjárművekhez:

ELSŐ ABLAKTÖRLŐ LAPÁT-CSERE + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 12 900 FT1

HÁTSÓ ABLAKTÖRLŐLAPÁT + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 3 900 FT1 

ELSŐ FLEXIBILIS ABLAKTÖRLŐLAPÁT-CSERE + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 16 900 FT1,2

 

Szeretne többet megtudni az ablaktörlés mechanizmusáról és az ablaktörlőlapátokról? Töltse le kisokosunkat: Minden, amit tudni kell az ablaktörlőlapátokról.

Az akcióban résztvevő márkaszervizek listáját ide kattintva töltheti le.

Az akciós kuponokat itt töltheti le.

 

1,2 Az ajánlat csak személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Peugeot-márkaszervizekben 2017.10.16-tól visszavonásig. Az akciós ajánlatok nem elérhetők a Peugeot Fábián Székesfehérvár, Budaörs és Budapest XI. telephelyein és a Hajas Autónál Salgótarjánban és az Automobil Terránál Üllőn. A Fixdíjcsomagok egy része csak meghatározott - 3 évnél idősebb - Peugeot-járművekhez vehető igénybe, és EUROREPAR alkatrészeket tartalmaz. Látogatása előtt érdeklődjön Peugeot márkaszervizében arról, hogy a díjcsomag az Ön gépjárművéhez igénybe vehető-e? Az alkatrészekre és a munkadíjra 1 év garanciát biztosítunk. A csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a peugeot.hu/oszi-teli-szervizakcio/21pont_atvizsgalas oldalon találja. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval, csomag ajánlattal és/vagy a hűségprogram kedvezményével nem összevonható.
2 Flexibilis ablaktörlőlapát nem minden Peugeot gépjárműnél alkalmazható.