Őszi-téli szervizakció

Peugeot_Oszi_szerviz_akcio

Bár magunk mögött hagytuk a napfényes nyarat, semmi okunk a szomorúságra. Az ősz hívogat a kirándulásokra, a tél pedig már várja a téli sportok szerelmeseit.

Mi, a Peugeot-nál ugyanilyen pozitív gondolatokkal állítottuk össze őszi-téli szervizakcióinkat1, hogy biztonságosan, gond nélkül indíthassa Ön is az új szezont!

Ne felejtse el lecserélni a nyári ablakmosó folyadékot sem! Most márkaszervizeinkben az 5 literes Peugeot téli ablakmosó folyadékot (-20 °C-ig) bruttó 3100 Ft-ért megvásárolhatja.

Kuponletöltés itt!

Az akcióban résztvevő márkaszervizek listáját ide kattintva töltheti le.

Peugeot_Oszi_szerviz_akcio

Márkaszabvány által előírt minőségi motorolajjal, gyorsan és szakszerűen végzik márkaszervizeink az olajcserét. Éljen akciós csomagajánlatainkkal!

1 Az ajánlat csak személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Peugeot-márkaszervizekben 2017.10.16-tól 2017.12.29-ig. Az akciós ajánlatok nem elérhetők a Peugeot Fábián Székesfehérvár, Budapest és Budaörs  telephelyein és a Hajas Autónál Salgótarjánban, valamint az Automobil Terránál Üllőn. A Peugeot Fixdíjcsomagok egy része csak meghatározott - 3 évnél idősebb - Peugeot-járművekhez vehető igénybe, és EUROREPAR-alkatrészeket tartalmaz. Az alkatrészekre és a munkadíjra minimum 1 év garanciát biztosítunk. Látogatása előtt érdeklődjön Peugeot-márkaszervizében arról, hogy a kiválasztott Fixdíjcsomag az Ön Peugeot-gépjárművéhez igénybe vehető-e? Az ajánlatok csak személyautóra vehetők igénybe és kizárólag a Fixdíjcsomagokat forgalmazó Peugeot-márkaszervizekben. A csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a peugeot.hu/oszi-teli-szervizakcio/21pont_atvizsgalas oldalon találja. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybe vétel feltételeiről márkaszervizeinkben adunk pontos tájékoztatást. A képek illusztrációk. A Fixdíjcsomag ajánlatok más akcióval, más csomagajánlattal és kedvezménnyel nem vonhatók össze.