Peugeot_Partner_Tepee

PEUGEOT Partner Tepee

A PEUGEOT Partner Tepeet a robusztus megjelenés, a modern felszerelések, köztük a kapcsolatteremtésre kifejlesztett legújabb eszközök, valamint az Euro 6 motorok új, kedvező fogyasztású és hatékony kínálata teszi még vonzóbbá.

3 OK, HOGY MIÉRT A PARTNER TEPEE-T VÁLASSZA

DESIGN

/image/46/5/peugeot_par_2015_151_fr.53465.jpg

A Partner Tepee karaktere robusztus és modern, a hűtőmaszk középpontjában helyezkedik el a PEUGEOT oroszlán . Kifejező tekintetet kölcsönöz az autónak, hogy a fényszórók követik a külső formavilág körvonalait, a LED-es nappali jelzőfény i pedig belesimul a lökhárító barázdált védőelemeibe.

TECHNOLÓGIA A KÉNYELEM SZOLGÁLATÁBAN

/image/48/9/peugeot_par_2015_394_fr.53489.jpg

A Partner Tepee-t a legújabb generációs technológiai újításokkal látták el :  MirrorScreen funkció1;  Active City Brake2, amely a városi közlekedésben, a 30 km/h-nál kisebb sebességnél bekövetkező koccanásokat segít elkerülni; tolatókamera3; első és hátsó parkolássegítő rendszer3.;  Grip Control®3.

Az új BlueHDi motorok komfortos vezetést garantálnak, rendkívül kedvező fogyasztás és CO2-kibocsátás mellett.

1A MirrorScreen funkció a MirrorLink™-en keresztül működik a MirrorLink™-kel, illetve a 2015 novembertől elérhető Carplay®-jel kompatibilis, Android, RIM vagy Windows alatt futó operációs rendszerekkel (az Apple telefonok esetén az iphone 5 modelltől), amennyiben a felhasználó internethozzáférést is tartalmazó mobil előfizetéssel rendelkezik. Kizárólag a hitelesített Mirrorlink™ illetve Carplay® applikációk működnek majd (az autó álló helyzetében és/vagy menet közben). Az érintett alkalmazások egyes funkcióit ugyanakkor a rendszer menet közben letiltja a vezetési biztonság érdekében. A hitelesített Mirrorlink™ illetve Carplay® alkalmazások előfizetéssel lesznek elérhetők., melynek köszönhetően telefonunk képernyőjét a 7" érintőképernyőre vetíthetjük ki
2Opcióként rendelhető 2015. novembertől.
3változattól függően opció

MODULARITÁS

/image/41/9/peugeot_par_2015_341_fr.53419.jpg
/image/42/0/peugeot_par_2015_138_fr.53420.jpg
/image/48/5/peugeot_par_2015_153_fr.53485.jpg

A PEUGEOT Partner Tepee páratlan modularitással ajándékozza meg utasait: a nagyméretű és felfelé nyitható hátsó ajtó külön nyitható ablakkali is felszerelhető, így még könnyebben hozzáférhető a csomagtér. A Zénith tetői páratlan világosságot és térérzetet biztosít a számos rakodóhely mellett. Illetve, a Partner Tepee 7 ülésesi változatban is rendelhető.

Márkakereskedés-kereső

Sajnos hiba lépett fel, kérjük, látogasson vissza honlapunkra később. Törekszünk a hiba mielőbbi elhárítására. Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, kérjük, jelezze nekünk.

Ezek a modellek is érdekelhetik: