508 4 ajtós

PEUGEOT 508 - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

KARAKTERES DESIGN

/image/13/4/peugeot_508_2014_206_fr_img2.53134.jpg

A Peugeot formatervezői az előző modell erényeire támaszkodva igyekeztek kihozni még több high-tech jelleget, erőt és karaktert az autóból. A  Peugeot 508 vezeti be a határozottabb és hangsúlyozott márkahovatartozást tükröző új hűtőmaszkot, amelyet a márka a majdani modelljein alkalmaz majd. Az orr-rész egyéniségét a jellegzetes lámpák is kiemelik. Oldalnézetből és hátulról egyaránt feltűnő a hátsó lámpák új, vízszintesebb vonalvezetése. Az opálos-piros három karom rendkívül egyéni és korszerű jelleget áraszt.

ÁTHATÓ TEKINTET

i

Az orr-rész egyéniségét a jellegzetes lámpák is kiemelik. Csúcskategóriás fénydiódasorok világítanak az első fényszórókban, a nappali világításról gondoskodó lámpákban, az irányjelzőkben és a ködlámpákban.

LENDÜLETES VONALAK

A strukturáltabb hátsó rész, az áttervezett lökhárító biztonsági szerepet is kap azzal, hogy elválik a csomagtartótól.
Oldalnézetből és hátulról egyaránt feltűnő a hátsó lámpák új, vízszintesebb vonalvezetése. Az opálos-piros három karom rendkívül egyéni és korszerű jelleget áraszt.

KARAKTERES VEZETÉS

/image/13/2/la_nouvelle_peugeot_5089.53132.jpg

A futóművön számos olyan műszaki megoldást alkalmaztak, amelyek oly kellemessé és biztonságossá teszik a Peugeot 508 vezetését. Az első futóművet az erősebb dízelmotorokkal felszerelt változatokban kettős háromszög lengőkarral és nyomatékmentesített tengellyel látják el, a többié pseudo Mc-Pherson típusú; hátul pedig több lengőkaros – ezzel a kialakítással a Peugeot 508 továbbra is nagyszerű kompromisszumot kínál a kényelem és az autó viselkedése között.

Ha a Peugeot 508 GT-re esik a választása, biztos lehet benne, hogy a legjobb mellett döntött. Magas szériafelszereltség, különleges belső és kifinomult külső jellemzi.Az 508 GT kettős keresztlengőkaros első futóművet kapott. A rugózási és kormányzási funkciók szétválasztása nagyon precíz irányíthatóságot eredményez.

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 508 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.