Peugeot_508

PEUGEOT 508 4 ajtós

A Peugeot 508 dinamikus és elegáns külseje mögött egy vérbeli, nagy utazóautó rejlik: a hosszú, kényelmes utazásokra tervezett belső minden részletében az Ön igé nyei szerint lett megtervezve.

KARAKTERES DESIGN

/image/13/4/peugeot_508_2014_206_fr_img2.53134.jpg

A Peugeot formatervezői az előző modell erényeire támaszkodva igyekeztek kihozni még több high-tech jelleget, erőt és karaktert az autóból. A  Peugeot 508 vezeti be a határozottabb és hangsúlyozott márkahovatartozást tükröző új hűtőmaszkot, amelyet a márka a majdani modelljein alkalmaz majd. Az orr-rész egyéniségét a jellegzetes lámpák is kiemelik. Oldalnézetből és hátulról egyaránt feltűnő a hátsó lámpák új, vízszintesebb vonalvezetése. Az opálos-piros három karom rendkívül egyéni és korszerű jelleget áraszt.

ÁTHATÓ TEKINTET

i

Az orr-rész egyéniségét a jellegzetes lámpák is kiemelik. Csúcskategóriás fénydiódasorok világítanak az első fényszórókban, a nappali világításról gondoskodó lámpákban, az irányjelzőkben és a ködlámpákban.

LENDÜLETES VONALAK

A strukturáltabb hátsó rész, az áttervezett lökhárító biztonsági szerepet is kap azzal, hogy elválik a csomagtartótól.
Oldalnézetből és hátulról egyaránt feltűnő a hátsó lámpák új, vízszintesebb vonalvezetése. Az opálos-piros három karom rendkívül egyéni és korszerű jelleget áraszt.

KARAKTERES VEZETÉS

/image/13/2/la_nouvelle_peugeot_5089.53132.jpg

A futóművön örömmel látjuk viszont mindazt, ami oly kellemessé és biztonságossá teszi a Peugeot 508 vezetését. Az első futóművet az erősebb dízelmotorokkal felszerelt változatokban kettős háromszög lengőkarral és nyomatékmentesített tengellyel látják el, a többié pseudo Mc-Pherson típusú; hátul pedig több lengőkaros – ezzel a kialakítással a Peugeot 508 továbbra is nagyszerű kompromisszumot kínál a kényelem és az autó viselkedése között.

Ha a Peugeot 508 GT-re esik a választása, biztos lehet benne, hoyg a legjobb mellett döntött. Magas szériafelszereltség, különleges belső és kifinomult külső jellemzi.Az 508 GT kettős keresztlengőkaros első futóművet kapott. A rugózási és kormányzási funkciók szétválasztása nagyon precíz irányíthatóságot eredményez.