508 4 ajtós

PEUGEOT 508 - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

/image/11/8/la_securite_de_la_nouvelle_peugeot_5081.53118.jpg

TOLATÓKAMERA

A tolatókameraitolatásnál automatikusan bekapcsol. Hogy megkönnyítse a vezető dolgát, a központi kijelzőn azonnal láthatóvá is válik az éppen végzett manőver.

/image/11/9/aide_au_stationnement_et_surveillance_dangle_mort.53119.jpg

ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÁSSEGÍTŐ- ÉS HOLTTÉR-FIGYELŐ BERENDEZÉS

Az első és hátsó parkolóradar ihang- és fényjelzéssel tájékoztatja a vezetőt az esetleges akadályokról. A holttér-figyelő berendezésnél i

a visszapillantó tükörbe épített fénydióda figyelmezteti a vezetőt a holttérben megjelenő autóra vagy motorra.

HEAD-UP DISPLAY

/image/14/2/06.53142.jpg

A vezetést segítő fontos információk egy, a műszerfal tetejéből kinyíló, nem tükröződő, polikarbonát lemezre ivetítve jelennek meg. A vezető látja a sebességet, a sebességrögzítő i vagy sebességhatároló i beállítását és a navigációs berendezési utasításait, anélkül, hogy levenné a szemét az útról.

KÖDFÉNYSZÓRÓK KANYARFÉNY FUNKCIÓVAL

40 km/h sebesség alatt, ha egy bizonyos szögben el van fordítva a kormány, a ködfényszóró felkapcsolódiki, és bevilágítja a kanyart vagy az útkereszteződést. Ez a funkció elsősorban városban és parkoláskor lehet hasznos.

ELEKTROMOS KÉZIFÉK

Az elektromos kéziféki használata nagyon kényelmes: azonnal kiold, amikor elindul az autó, a motor leállításakor pedig behúz. Az elektromos kézifékhez kapcsolódó, emelkedőn való elindulást segítő rendszer két másodpercig álló helyzetben tartja az autót, míg a vezető a fékről átlép a gázpedálra.

ESP

Az 508 és 508 SW modellek kiváló dinamikai tulajdonságaik mellett magas fokú aktív biztonsággal is rendelkeznek, köszönhetően a szériaként megtalálható ESP-nek. A rendszer magában foglalja az ABS-t, az elektronikus fékerőelosztót, a vészfékrásegítést, az automata vészvillogót, az intelligens kipörgésgátlót és az emelkedőn való elindulást segítő rendszert.

LÉGZSÁKOK

/image/12/1/la_securite_de_la_nouvelle_peugeot_5084.53121.jpg

Ütközés esetén 6 légzsák szolgálja a bent ülők biztonságát: vezető- és utasoldali légzsák, 2 első oldallégzsák és 2 függönylégzsák.

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 508 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.