Peugeot_508

PEUGEOT 508 4 ajtós

A Peugeot 508 a márka legszebb hagyományait ötvözi az innovatív technológiai megoldásokkal.

3 OK HOGY MIÉRT AZ 508 MODELLT VÁLASSZA

KARAKTERES DESIGN

/image/13/3/peugeot_508_2014_179_fr_img1.53133.jpg

A  Peugeot 508 stílusa még karakteresebb és high-tech jellegűbb lett. Külső megjelenését meghatározza az új hűtőmaszk, melynek mostantól a középső részén kap helyet a PEUGEOT oroszlán. A motorházfedelet áttervezték, melynek az első és a hátsó rész közötti egyensúly megteremtésében is nagy szerepe van. Oldalnézetből és hátulról egyaránt feltűnő a hátsó lámpák új, vízszintesebb vonalvezetése. Az opálos-piros három karom rendkívül egyéni és korszerű jelleget áraszt.

LENDÜLETES VEZETÉS

/image/13/0/04.53130.jpg

A PEUGEOT 508 vezetése egyedi, felsőkategóriás érzetet biztosít. A modell úttartása, a hatékony Euro6 benzines és BlueHDi motorok , melyek automata vagy manuális váltóval rendelhetők, változattól függően gondoskodnak arról, hogy az utazás egyedi élmény legyen.

KIFINOMULT TECHNOLÓGIA

/image/14/0/nouvelle_peugeot_508_-_cockpit_-_011.53140.jpg

A felhasznált anyagok minősége – mind a betétek, mind a kárpitok tekintetében –, akárcsak a felszerelések színvonala és a kidolgozásban érezhető igényesség a minden hivalkodást nélkülöző, modern és kifinomult felsőkategóriás modellek világához kapcsolja a PEUGEOT 508 utasterét. Nemes és modern – e kettő ötvözéséből születik meg a felsőkategóriás érzet, amelyhez a sokféle kényelmi és biztonsági felszerelés is hozzájárul. Head-up displayi, parkolássegédi , holttér-figyelő berendezési et navigációi 7’’érintőképernyő i, csak néhány, az elérhető felszereltségi elemek közül.

Márkakereskedés-kereső

Sajnos hiba lépett fel, kérjük, látogasson vissza honlapunkra később. Törekszünk a hiba mielőbbi elhárítására. Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, kérjük, jelezze nekünk.

Ezek a modellek is érdekelhetik: