Peugeot_308

PEUGEOT 308 5 ajtós

„Az egyszerűség a kifinomultság legmagasabb foka” : a 308-ban megtestesül Leonardo da Vinci mondása. Letisztult, modern és elegáns - a modell teljesen új külsőt kapott, minden részlete gondos tervezés eredménye.

LETISZTULT DESIGN

/image/70/8/pur_design.49708.jpg

A Peugeot formatervezői és mérnökei egy merész, intuitív és modern autót alkottak meg letisztult és elegáns formatervvel. A kompakt kivitelezésnek, a kiegyensúlyozott arányoknak, a kisebb tömegnek és a mechanikai elemekhez a lehető legszorosabban idomuló karosszériának köszönhetően a Peugeot 308 megjelenése elegáns és dinamikus, mint egy ereje teljében lévő atlétáé. Egyéniségét hangsúlyozza a minden részletében megnyilvánuló gondosság és minőség.

KIVÁLÓ MINŐSÉG

/image/70/9/pure-qualite-peugeot-nouvelle-308.49709.jpg

A Peugeot 308 tükrözi a modellek exkluzivitásának növelését szolgáló márkatörekvéseket. A rendkívül nagyra törő műszaki tervezés mellett elsősorban a minőség szempontja a meghatározó, s ez minden szinten kifejeződik: design, anyagválasztás, alkatrészek, akusztika és tartósság.
 
A Peugeot 308 számos minőségi teszten sikeresen szerepel : 2,5 millió km-es tesztvezetésen esett át a modellbevezetés előtt, 2500 órát töltött el próbapadokon vibrációs és egyéb biztonsági teszteknek alávetve, érintőképernyőjének 4,3 milliószori érintésére reagált hibátlanul.
  

DINAMIKUS VEZETÉS

/image/79/5/36.49795.jpg

A PEUGEOT 308 vezetése okozta élmény mögött a PEUGEOT úttartás terén szerzett nagy múltra visszavezethető szakértelme és az új EMP2 platform kiváló minősége rejlik. A benyújtott 116 szabadalom közül több a futóműre vonatkozik. 

LED-FÉNYSZÓRÓK

i

A fénydiódasorral ellátott, finom vonalú és kifejező, finoman csiszolt ékszerre emlékeztető fényszórók egy nagymacska tekintetét idézik és erősen modern jelleget sugároznak.

Hátul az autó dinamikus, modern jellegét tovább emeli a fénydiódás lámpákból kirajzolódó három Peugeot oroszlánkarom.

CSOMAGTARTÓ

/image/77/1/20.49771.jpg

A 470 literes csomagtartó (VDA-norma szerint 420 dm3) az egyik legnagyobb csomagtér a szegmensben. Az alacsony, 691 mm magasan lévő csomagtérküszöb és a széles (1068 mm) csomagtérajtó nagyban megkönnyíti a bepakolást, ezt csak tovább fokozza a szögletes kialakítás. A padló alatti tárolórekesz révén maximálisan kihasználható a rendelkezésre álló tér.