308 5 ajtós

PEUGEOT 308 - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

ABS/ESP

/image/74/2/abs.49742.jpg

A Peugeot 308 többfunkciós komplett fékrendszerrel bír:
• Az adaptív ESP kanyarban a sebesség függvényében módosítja a féknyomást a teljes körű stabilitás érdekében.
• A blokkolásgátló (ABS) kiküszöböli a kerekek teljes blokkolását hirtelen fékezéskor.
• A kerekenkénti fékerőszabályozás nagyobb és pontosabb fékhatást biztosít.
• A vészfékrásegítés (AFU) szükség esetén pluszfékerőt biztosít.
• A dinamikus stabilitáskontroll (CDS) folyamatosan összehasonlítja a kormány érzékelőjéből és a kanyarérzékelőtől kapott információkat, s ezek alapján kiszűri az alul- és felülkormányzást, a fizikai törvények lehetőségeihez mérten visszaállítja a 308 eredeti irányát.

/image/79/3/16.49793.jpg

LÉGZSÁKOK

A Peugeot 308 hat légzsákkal van ellátva:
• 2 vezető- és utasoldali légzsák,
• 2 oldallégzsák,
• 2 függönylégzsák.

/image/74/4/euroncap-peugeot-nouvelle-308.49744.jpeg

EURONcap

A súlycsökkentés ellenére a Peugeot 308 úgy lett kialakítva, hogy ütközés esetén a lehető legnagyobb hatásfokkal nyelje el az ütközési energiát, így biztosítva a fedélzeten utazók védelmét. 

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 308 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.